Wednesday, 23 May 2012

TAHNIAH QUALIFIER KE GUANGZHOU

ASSALAMUALAIKUM OLSSSS.....



agak lama jugak tak post blog,terpaksa la memungkiri janji kepada blog ini y saya akan menhupdate seberapa kerap yang mungkin,maafkan saya incik blog,panggg...!!! ok lupakan yang lain yer....belum habis lagi kenangan terindah di kota holland belgium bulan lepas,kali nie we olss nak travel ke guangzhou dan shenzen pulak pada bulan 7 nanti..awwww seronok xterkata...belum sempat habis agenda hindustan di holland hari tu,kali ni saya dan group tengah mencari2 lagu y sesuhai untuk lagu latar video kenangan kami di sana..sememangnya tak rugi bersama akademi,bertuah rasanya..mana tak nya teori dan praktikal berjalan seiring..nak duit banyak,nak cantik dan nk sihat disini lah tempatnya...complete pakej u...
can't wait also for guangzhou and shenzen coz this time insyallah i'm going with my lovely en yayang mr syukri...agenda utama kat sana of koz ler tugu kambeng and shoping..tugu kambeng,motif???? yeyyy!!!!
rosedale hotel tempat penginapan

 inilah kambengnya......masih xdpt lg motifnya apa (O_o)

TAHNIAH KEPADA SEMUA WARGA AKADEMI YANG AKAN FLY KE GUANGZHOU..
DAN TAHNIAH KEPADA SEMUA RAKAN KONGSI YANG AKAN FLY BERSAMA2 NANTI..
YOU DESERVE IT!!!!!
LEPAS GUANGZHOU KITA AKAN KE UMRAH,LONDON DAN PARIS.....
SO,WHO THOSE YANG NAK MELANCONG PERCUMA VVIP TRIP 3X SETAHUN DO CALL OR TEXT ME...TAK CALL RUGI TAW... >_<
WAWA : 013-5218181





Thursday, 3 May 2012

HILANGKAN SELULIT

OUCHHHHHH!!!!! 
u olssss ada masalah cmnie tak pd bahagian badan??? 
meh baca mehhh
Mengikut fakta, hampir 85% wanita mempunyai masalah selulit.
Ia bukan hanya terjadi kepada wanita yg mengalami masalah obesiti tetapi
turut juga dialami oleh wanita kurus. Selulit semakin tebal terbentuk seiring dgn pertambahan usia.
Walaupun selulit boleh disembunyikan melalui pakaian, tetapi ia memburukkan pandangan mata kita sendiri. tentu sekali tidak bagi wanita yg sukakan pakaian yg agak seksi. Eeeeeeee...buruknya!

Lelaki pula hampir tidak mengalami masalah selulit kerana struktur kulit mereka
yg berbeza dgn wanita.


Selulit ialah lapisan lemak yg bercantum dgn kolegen yg berbentuk
seakan2 kulit oren .
Selulit banyak terbentuk di bahagian peha, perut, betis dan
lengan berhampiran bawah ketiak.
 perut yang buncit juga salah satu penyebab kepada selulit..jadi atasinya sebelum terlambat..sebelum tue tgk satu lagi masalah yang banyak dihidapi oleh wanita mahupun lelaki


bolehkah selulit dihilangkan?? bagaimana cara mengatasinya?? bagaimana cara menghilangkannya??
dengan urutan mampu ke menyelesaikan masalah selulit nie??
tanpa kesakitan dan tanpa kesan sampingan
 Penggunaan produk hebat Bio Ever Nano Cream
didapati berkesan..Pengunaan yg konsisten di bahagian yg dipenuhi selulit
sangat membantu untuk mengurangkannya.
kehalusan teknologi nano dgn bahan yg tiada campuran bahan kimia
adalah selamat.
Gunakan ia di bahagian lengan, peha, perut, belakang dan bahagian2
yg mempunyai kulit berombak.
Pasti hasilnya berbeza, kesan selulit dan rekahan kulit semakin menipis dan semakin hilang. saya dah gunakannya dan mengalami perubahan,pengurangan selulit serta dapat membentuk bahagian badan... 

bagi wanita yang mengalami strech mark yang teruk juga kena cuba krim nie
pastinya kesan merekah yang teruk tu akan berkurangan dan menghilang..
merawat yang ada lebih baik dari membiarkan begitu saja...
more info dan untuk pembelian boleh call or sms wawa 
013-5218181







Wednesday, 2 May 2012

2012 VIETNAM-HOLLAND-GUANGZHOU

Kegirangan hati kuasa dua melanda kembali setelah mendapat tahu diri ini bersama en yayang dan our group akan fly ke GUANGZHOU...yeyyyy!!!!! juga percuma,free,percumak...
sebelum nie travel jadi 1 impian,jadi 1 angan2..now tak lagi sejak jumpa dan bersama akademi impian saya untuk travel seluruh dunia makin tercapai...nampak kan pic2 gojes ms kat holland hari tue..fulamakkkk meme bes r derrr....selop holland tak habis lagi letewww.....

u pengetahuan u olss semua,travel tahun nie dimulakan dengan VIETNAM bulan mac
kemudian HOLLAND BELGIUM bulan april
and the latest GUANGZHOU!!!
dijangka we olss and group akademi akan fly bulan julai nanti...

tahniahhh kepada semua rakan kongsi y qualified ke guangzhou,teruskan dan kekalkan momentum diri anda..nanti kita planning ngn our cdm nak pakai ape n nak bwk ape ms p sana yerr...tak sabar tak sabar
agaknya lepas GUANGZHOU nanti kita nak kemana pulak yer??
mungkin mengerjakan umrah atau travel london percuma???
yessss siyess percuma..free olsss
wow woww weeeee.....
anda minat melancong??? nak cantik?? nak berjaya dan ubah kehidupan??
jom ubah pendapatan,ubah kehidupan,ubah perancangan dan capai kejayaan dalam diri,dengan akademi impian akan jadi kenyataan..
moh ler pm kiteww nie 
wawa : 013-5218181

TAHNIAH KEPADA PENERIMA ANUGERAH - MALAM GALA BLING2..GOJESSS U

ALHAMDULILLAH dan setinggi2 ucapan TAHNIAH kepada penerima anugerah di malam gala bling2 pada 21 april yang lepas....gambar tak sempat kidnap banyak but sume nya nice and gojesss belaka..
ramainya orang kat malam gala bling2 tu,teruja i tengok...makk aiii sume ladies and men kat sana hoho gojes2 n hensem termasuklah my team..hihi..eh3 i pon gojes jgk..team2 utara wearing gold+diamond+black... hihi

firstly most most most thanks kepada mentor dan cdm hebat kami,cdm hebat di utara cdm fitri dan ayu...
tanpa mereka kami tak kan sampai ke sini,tak akan sampai ke tahap nie,tak akan capai segala impian..
tak jemu memberi latihan,bimbingan yang berterusan....and i akan jadi mcm cdm ayu satu hari nanti..

tahniah en yayang y tersayang..DDM SYUKRI
hanya tinggal 1 level lagi untuk ke pangkat tertinggi..confrm cdm 2012..ohh yeahh!!

tahniah my biz partner DSM WAN JEBAT
kekalkan momentum dan teruskan sehingga mencapai level tertinggi..
tahniah3...
pewittttt..!!! gojessss u....
hensem yer u olssss.........
en yayang wif cdm mentor and cdm in making....
muahhhh!!!! flying kiss for olsss.....
sorg tinggi sorg kurang tinggi..tak kisah y samanya poket dua2 nie penuh..
senyum sokmo,happy nya dia...
hoho ada ape2 kew nie?? opssss..........
ape pon tahniahh ayu my super bff also my biz partner..
wah3....suke3..wanita mmg tak kan lari dari bling2 xpecially EMAS!!!
terharunya..terharunya.....ok cukup2..
muka control selop bila dapat emas...conform conform!!! lol
ladies gojesss dengan abang hensem..walawehhh!!!!!
tahniahh yer dila,azera,nurul dan fieza...
jom join akademi..cantik,bergaya dan berjaya....
akademi dh tranforms we olsss from nobody to somebody..
u olss kena berubah,kena merubah....
jemput2 call or text wawa : 012-5218181

jumpa lagi... >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...