Tuesday, 20 November 2012

SUPRISE!!! deco deco deco..XOXO

salam uolsss...
entry berkolaborasik xjadik...huhhh!!
semalam 18.11.2012 bersamaan hari ahad genaplah umur cinta hati pengarang jantung pisang y ke 24 thn..
selamat hari lahir suamiku...
love u till death..
this year mmg lgsung xde planning apa2 u celeb besday dia..just ucapans dan mkn2 jew..
his birthday sama tarikh ngn we olss pny bis member wedding..that day bgn tido sarapan pastu cpt2 siap ke kenduri..hbs je kenduri my cdm ayu call..
"when lovess takes overrr... yeahhh!!! (ringtones)
hello,ye kak..
wawa jgn ckp kat syukri taw,akak ngn cdm nk wat suprise kat dia,nt deal kat mana nk jmp then kita jmp ok..byee..
smpai je rmh memikirkan idea nk ajak dia dinner but at the same time aku diet..ms membedal kat rmh kenduri lp diet..ok abaikan statemet tu
ajak pny ajak blh plak dia xnk kuar...hadoiii rusak ana pny program..
lasly...cm nie la jadikk...
lokasi kejadian : atas bonet kereta bmw cdm fitri di jalan msk mutiara idaman..
wawa nape xjadi...geram btl ngn bdk nie...

mkn tnpa rasa bersalah pd tubuh bdn

special thanks to both of them
CDM AYU YASIN DAN CDM MOHD FITRI 
dgn akademi we olsss rasa dh mcm family..
dulu lgsung xkenal each other..
sentiasa berikan y terbaek..tunjuk ajar y xpernah jemu,ilmu y xpernah lekang membuatkan kami sgt seronok berada di platform y terbaek..

menumpang kasih jap..

to my beloved husband,semoga pnjg umur,terus suksess,berjaya seimbangkam dunia akhirat..
be a good husband and dad for our future life..
semoga kasih syg kita kekal hingga hujung nyawa
selamanya...selamanya...
harimau malaya...
elelelele laaaa...elelelelele laaaa....


Sunday, 11 November 2012

PB QUEENS - 2ND PHOTOSHOOT

cewahhhhhhhh............kemain..

syukur alhamdulillah pb queens dapat bergambar bersama buat kali ke 2..
hasil perbincangan dengan our leader ayu yasin we olsss pilih tema electric blue+mustard yellow dan swimming pool y sgt gojes dan menaikkan seri wajah sekalian alam..
roll vt....


batu belah batu bertangkup....
jangan telan kami..


hijabistas de gojessss...

pandanglah lihatlah...tiru mcm kami


rapatkan saffff......

panas terik...ada jgk y terjun nanti



ok gaya renangan pertama..

vogueeee dan cuns gitewww....

ayuuuu.....ayuuu.....

mr enter the frame..

ok y nie huruf B dan V..
yang nie hurup S L E E P M A T E....
cuba eja murid2...

jom balik tido nyenyak dgn BV


saya punya...ehh2 saya punya.......


kita tgk sapa paling kuat tarik...


dah pegang nie...elehh...belum tentu dapat

tentu uolsss kat luar sana tertanya2 kan ape itu BV SLEEPMATE??
ok nnti iolsss akan hupdate apa itu BV SLEEPMATE
y pastinya ianya ialah terapi untuk tidur dan terapi u radiasi yang mengelilingi kita seharian...
BV SLEEPMATE nie mmg magical produk...
u kesihatan seisi keluarga..
so,so,so,so.....
beruntungnya ladies y join pb queens club,dpt photoshoot dan rundingan kecantikan percuma..
jadi usahlah engkau membuang waktu..
jom join kami olsss..pastinya anda akan puas hati bila miliki badan y cantik dlm ms hanya 3 minit..
kasitekanininombor : 013-5218181

Thursday, 8 November 2012

PERUBAHAN POSITIF

ASSALAMUALAIKUM uolssss.....
memandangkan ramai y dah tegur n ramai y xpercaya tmasuk kwn baik sendiri yer..hehe sebenarnya en suami pn merasai perubahan diriku tapi dia kan xsuka menunjuk so lebih baik diam saja..ahakssss!!!

btw...berubah ker?? secara luaran absolutely berubah..dari suka2,dari xminat,dari xpandai..
3 years before,hmm xpyh la upload pic sbb dl mmg selesa dan lbh fun dgn jeans,t-shirt and sneakers,tambahan aksesori sipar jepun..xpandai bermake up nie,xpandai skirt2 kembang n fesyen bagai..baju kurung setahun sepasang je tu pn ms raya,just pakai apa y minat dan suka..

perangai???? haahaha bab nie mmg suka..kasar,ganas,lasak,blh dikatakan kurg peradaban dan perilakuan la dulu..eh3 itu dulu la kan,sejak bila aku berubah nie sendiri pn xpasti..

cakap xserupa bikin td kata xmaw upload kan..
agak selekeh la pakaian fav pergi dating dolu2..

muka xmake up dolu2 mmg selalu sgt dah

muslimah sejati date tp pantai...huhu

now...semua skill main redah dan buat..main hentam asal jadik jew..make up??? pertama kali belajar dari you tube pastu upgrade dan upgrade,xpandai pn tapi hantam sajalah labu..asal muka xpecah sdh..
dressing?? nie lagi lawak,dr dulu suka kontra smpai kena tegur minah rainbow baju kaler lain hbeg n tudung kaler lain..skrg ni nahhh hambekkk!! sume model dlm majalah pakai kontra..dolu xpernah ada heels,rs cm bini popeye jatuh longkang bl pakai heels..skrg bersusun dlm lemari smpai kena marah dgn abg hensemku..

part plg bes dlm semua sepupu sepapat sebaya aku sorg je y plg selekeh n pakai barang2 pasar malam..balik kpg ada gathering kumpul sepupu2 n kenduri,mmg tebal muka sbb pakaian dan style aku mmg membosankan..sng citer dl tgk muka sendiri kurg selera lol...

lps je 3 tahun..






ok..tengok sendiri perbezaan yer olssss....
semuanya atas kemahuan..semuanya dari kosong..aku xpandai bab2 bergaya nie tp masih mengekalkan moto "hentam asal muka xpecah"
cilok idea2 dlm majalah n google,semuanya dr suka2 cuba..bermula bila bersama ATM,pergi dinner and event perghhhh tgk sume2 ladies bergaya kalah retis u..so,dgn penubuhan pb queens club msh belajar cara2 nk kekalkan kecantikan dan kesihatan...
perubahan y sgt positif,bkn nk membangga diri atau menunjuk pandai tp u kepuasan diri..ALHAMDULILLAH...jom berubah ke arah y lbh baik,cantik,dan sihat..

LOVE - WAWA


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...