Saturday, 29 September 2012

KEPUTIHAN DAN PB

hye ladiessss....
ce tengok tajuk kat atas tu..wanita memang xlari dari masalah keputihan..xlari juga dari masalah dalaman..
jika diperhatikan mmg ramai y mengalami masalah nie...


Keputihan atau lelehan lendir yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifatnya dan berbeza di antara seorang wanita dengan yang lain.
Keputihan biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Lazimnya, jika keputihan tiada berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan.
 jika keputihan bersifat beku seperti susu basi atau berubah berbau hanyir, atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj menandakan jangkitan.

Keputihan atau lendir faraj berubah akibat perubahan hormon, perubahan mental, jangkitan, ubatan, penyakit dalaman. Wanita mempunyai kitaran haid yang dipengaruhi oleh hormon.

wanita yang menghadapi masalah ini akan menujukkan tanda2 pucat pada wajah dan sering mengalami keletihan...

caution ladies....
keputihan juga menyebabkan rahim wanita menjadi kendur dan sekaligus menurunkan keinginan hubungan seksual antara suami dan isteri.

Aspek kebersihan seluar dalam dan miss v kita jgn di abaikan..Keputihan sng terjadi kerana kurangnya penjagaan kebersihan miss v yerrr.....



Ladies y mengalami keputihan y dinyatakan di atas kena la pakai PB..Dengan pemakaian PB insyalah dapat mengurangkan keputihan dan melindungi miss v kita dr jangkitan kuman jahat..
dan y lagi best dapat membentuk badan supaya lebih cantik..
PB ibarat acuan untuk badan wanita...

dapatkan set anda hari ini...
Anda ada mslah kesihatan dalaman atau luaran..
Jangan malu u bertanya yer..
more info call i yer..013-5212181 (wawa)



Sunday, 23 September 2012

Rm 1500.00...cukup????


Adakah anda Sedang mengalami situasi sebegini????




Wang xboleh selesaikan semua masalah...
Tapi kalau tiada wang lagi banyak masalah...
Duit bkn segala2....
Tapi segala2 perlukan duit...
Wang bkn tiket u bahagia..
Tapi jika tak berwang,kembarnya derita..

Free consult u penyelesaian masalah kewangan anda...
013-5218181


Friday, 21 September 2012

MY REASON

DO U KNOW WHY I'M FALLING IN LOVE AND SO ENJOY WITH MY BUSSINESS???

WITH HIM???
YESSS...really loves him so much...hihihi

ramai org kata dunia bussiness banyak cabaran but for me if kita enjoy dan happy dengan apa y kita buat langsung xterasa itu adalah beban malahan itu semua jadikan saya lebih baik dan lebih bersemangat..

when i'm starting this bussiness memang mcm2 y bermain di fikiran..blur,takut,tak yakin..dan perkataan "KALAU" memang ada dalam diri...my hubby selalu cakap perkataan "KALAU" ada dlm diri mmg xkemanalah u syg..so,just forget it about "KALAU"..dan lepas share my biz with friends dorg selalu ckp kalau itu...kalau ini..kalau xboleh..kalau xjadi..kalau kalau kalau....sampai bilalah perlu perkataan "KALAU" tu kan..apa kata tukarkan perkataan "KALAU"  dengan "YA" 
sampai bila nk berubah kalau (again) fikir negatif...so saya positifkan diri..asyik fikir je sampai ahli fikir pn xboleh nk tumpang sekaki..so,lebih baik cuba dari langsung xbuat apa2..

saya ada impian dan impian itu setinggi langit..kalau xdpt tinggi tu dpt terbang naik flight sampai ke langit pon ok la...lebih baik punyai sesuatu dari langsung tiada apa2..lebih baik ubah diri ke arah y lbh bagus dr langsung xberbuat apa2..


langsung tiada pengalaman dan pengetahuan xbermaksud xberjaya..KEHENDAK,KEPERLUAN DAN KEINGINAN yang tinggi u jadi seorang y berjaya dalam perniagaan membuatkan saya betul2 grab this bussiness...

ALASAN memang xmengubah apa2 memang banyak sgt alasan untuk tak buat dan tak bermula..

TAKUT
Alhamdulillah hampir 3 tahun bersama ATM saya tiada perasaan takut..memula dulu yesss saya takut tapi lebih takut kalau xmencuba..wake up!!!! i have a leaders y akan bantu dan bimbing bila2 masa..kalau tiada perasaan takut xnormal la pulak manusia nie

TAK ADA MASA
masa permulaan...i have zero knowledges..saya part time sbg sorang anggota polis..masa tu kerja syif pula..and now still part time..memula tu risau tp bila betul2 manage masa rupanya ada lebih lagi masa u family,bussiness,shoping,enjoy,watching tv dan mcm2 aktiviti lain blh buat..this bussiness bukan menuntut u olss u 24 jam working..and the best part is a week i cuma spent masa y sikit untuk berbussiness tapi angka yang masuk dalam akaun setiap 10 hb lebih dr gaji hakiki..

TAK PERNAH BUAT BUSSINESS
berniaga bukan skill semulajadi tapi sesuatu yang boleh kita pelajari..this is from my mentor..
belajar dan terus belajar..ilmu dan semangat dari mentor serta my hubby dan semua rakan kongsi menjadi pemangkin u lebih berjaya..xde manusia y perfect,we do mistake but semua itu boleh diperbaiki..from A to Z i'll be guide..saya langsung xrisau sbb ada cikgu dan mentor y akan guide sampai berjaya..

TAK PANDAI CAKAP
seriously saya pn ingat buat bussiness nie kena pandai cakap mcm lawyer and pendebat tu tapi xde pun..just cakap apa y kita taw dan pengalaman kita jew..senang rupanya bila tahu cara..dan leaders akan bantu kita untuk pandaikan kita..barulah ku tahu rupanya senang berbussiness dgn team..

SUAMI/ISTERI TAK BAGI
nie la alasan paling famous..heee
org yang ajak kita buat bussiness for sure org y berjaya..dan untuk berjaya kita kenalah ikut org y berjaya..
ekonomi makin naik..keluarga makin bertambah,komitmen pon makin bertambah tapi gaji xnaik2..cukup ke gaji?? kalau cukup i'm sure xde org y buat personal loan..just do and prove to them yang u pon boleh ubah sejarah dan kehipan keluarga xkisah lah u suami atau isteri..

BERTANYA
saya langsung xpernah bertanya seseiapa ms buat keputusan untuk join this bussiness..bertanya xsalah tapi buat apa perlu kita bertanya untuk kejayaan diri sendiri??? pendapat boleh diberi oleh org lain tapi pendapatan??? kita y tentukan sendiri..bertanya pada y berjaya mcm mana kita nak berjaya..bkn bertanya pada y gagal..dlm kehidupan kita sekarang pn byk aura negatif dari aura positif..so,think about it!!!


JUST DO IT!!!!!!!

ALHAMDULILLAH..SAYA PERCAYA DAN YAKIN dengan diri sendiri..ikut acuan ATM dan follow my mentor,ubah sikap dan tak putus asa..sanggup belajar sikit demi sedikit membuatkan saya sampai ke tahap sekarang..special thanks to cikgu dan mentor akademi taipan 181,my beloved soulmate en suami,semua rakan kongsi dan semua warga ATM..tanpa anda siapalah saya..hampir 3 tahun banyak kemanisan dah dirasai..banyak sgt ilmu yang diajar..dilatih dan dibimbing sehingga berjaya..cantik..sihat...berjaya..melancong ke luar negara percuma..malahan pendapatan lebih dari biasa...







come and join us...success together...
ketepikan alasan,buang alasan jauh2 masuk dlm longkang..
from zero to hero..
from nobody to somebody..
from nothing to everything...

"ORANG BERJAYA MENCARI PELUANG,
ORANG GAGAL MENCARI ALASAN"

Thursday, 13 September 2012

MODEL BB PLUS KOLAGEN

sila JANGAN jeles ngn tajuk y meletopssss kat atas yer....ouchh!!
new product..gud news...saya adalah salah seorang dari modelnya..wahh curlassss sangat...saya suka!!


cpt2 cari kat mana saya..sape dpt nt sy kasi bb plus yer.. -__-
keterujaan okesss....


# BB PLUS KOLAGEN merangsang pengeluaran kolagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh.

# satu sachet sehari u kesihatan kulit,kecantikan kulit,cahaya seri kulit,merawat kulit kusam,memulihkan kerosakan kulit,menganjalkan kulit,menghaluskan kulit,memudarkan parut dan melambatkan penuaan...

# Kalau u olsssa nk taw penuaan berlaku ketika usia memasuki 25 tahun..so brapa umur u olsss skrg dan dh berapa lama penuaan menghantui anda??

(amaran oleh PDRM : jgn tiru aksi merbahaya ini..)

ok boleh tiru....

jadi dapatkan bb plus kolagen anda hari nie....supaya kelihatan lebih sihat dan cantik...
lebih awetsss muda...

pm@call wawa : 013-5218181 



Wednesday, 12 September 2012

FITTING NEW PB QUEEN

hai..hai dan hai..........
last weekend me and hubby serta our ATM group ke kuala lumpur u meraikan our biz partner di Menara pgrm,cheras...alhamdulillah majlis berlangsung dgn jayanya..tahniah kepada semua rakan kongsi y terima anugerah sabtu lepas..semoga terus success dan berjaya,usaha ke arah impian bersama2 ATM group..
so,bila dah ada di zon tengah sana i pon xlepaskan peluang untuk cantikkan kawan2..alhamdulillah permintaan terhadap PB sangat mengujakan..ramai sangat y text dan call order PB..ade y nk pakai dan jana pendapatan,ada y bayar cash dan ada y bayar ansuran...y nak free fitting dan free consult pon banyak..xkisah la asal u olsss semua gojes dan cantik selalu kannnnn.........

tengok nie gojes dan slim kan badan dia..
puan nurul hayati..seorang inspektor polis di cheras..
puan nurul pilih PB untuk kesihatan dan kecantikan badan..

sape cakap kurus xperlu pakai PB???
dah dibuktikan nie...puan aini nie kecil molek je orangnya..seorang jururawat di klang..mmmilih PB untuk keatabilan berat badan dan u kontur badan y sempurna..

Taraaaaaa.....pakai la PB..
Rugi xpakai bessss sgt....

Maintain badan dgn PB..


Pakai secara cash
Ansuran bulanan
atau percuma....
Jaminan Kerosakan seumur hidup..

Dail no nie ok 
0135218181 (wawa)

Monday, 3 September 2012

ATM BULETIN

ENJOY AND FUN....
BEAUTY AND HEALTH....
RICH AND SUCCESFUL....





JOM JADI SEBAHAGIAN DARI KELUARGA ATM..
CALL @ TEXT 013-5218181 (WAWA)
013-5288181 (SYUKRI)


Saturday, 1 September 2012

JTS 8





DUIT RAYA....
DI JTS 8 HARI NIE...
BKN DUIT RAYA Y DIKEJARKAN
TAPI SEMANGAT DAN MOTIVASI UNTUK LEBIH MANTAP DAN BERJAYA BERSAMA ATM...
013-5218181



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...