Wednesday, 18 January 2012

LACTOLITE!!!!!

Anyway lately ramai yang bertanya mcm mana saya boleh kurus dan susut berat badan..jawapannya lactolite.. dan ramai yang ingin tahu tentang lactolite,kebaikan dan fungsinya..Alhamdulillah rezeki tak putus saya pon tak menang tangan nie ambil pesanan dan pos pesanan...semuanya nak cantik,sihat,kurus dan bergaya..so,let's check out tentang lactolite yer...

TAHUKAH ANDA?????
Terdapat berbilion bakteria wujud dalam usus kita iaitu lebih kurang 1.5 kg dari berat badan kita sendiri. sistem gastrousus yang sihat perlu mengandungi 80% atau lebih bakteria baik atau bakteria neutral dan 20% bakteria tidak baik/bahaya. bakteria yang baik boleh meningkatkan kesihatan usus kita manakala bakteria bahaya akan buatkan kita jatuh sakit.mengikut kajian bakteria baik semakin berkurang disebabkan oleh faktor-faktor pemakanan yang tidak seimbang,penuaan,tekanan serta pengambilan antibiotik yang berlebihan. oleh itu sistem penghadaman kita memerlukan pertambahan probiotik.

APA ITU PROBIOTIK DAN PREBIOTIK???
Probiotik : bakteria baik dalam usus kita dan ia penting bagi menjamin kesihatan usus.
prebiotik : makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik.
probiotik dan prebiotik boleh diperolehi dengan mudah dengan LACTOLITE...



KEUNIKAN LACTOLITE 

  • Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
  • keupayaan hidup untuk mengekalkan aktiviti walaupun disimpan
  • kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
  • diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS ( Generally Recognized as Safe)
FUNGSI LACTOLITE
  • menyingkirkan toksin dan minyak dalam badan
  • membuang lebihan air dalam badan
  • meningkatkan metabolisma dan mengurangkan beban berat badan
  • menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
  • membantu melegakan sembelit
  • membantu sintesis vitamin
  • membantu dalam penghadaman
  • melindungi usus dari bakteria bahaya
CARA PENGAMBILAN 

campurkan sebungkus lactolite ke dalam 200 ml air kosong / air masak (elakkan air panas)
boleh juga dicampurkan dengan jus buah-buahan atau minuman lain

untuk keberkesanan penyahtoksin yang terbaik,minum air sekurang2nya 2 liter setiap hari

dan inilah hasilnya testimoni lactolite :

ini adalah saya...hehehe


yang nie pula puan aslina...
kurus kan...

jom cantik,kurus dan ramping dengan lactolite...
rugi kalau tak cuba...rugi kalau xbertindak dari awal...
rundingan percuma untuk anda..
untuk pesanan dan maklumat lanjut do sms or call me yer...
wawa : 013-4133342


Monday, 16 January 2012

KEISTIMEWAAN BAJU AJAIB PB


Assalamualaikum...harap harinie pagi u olsssss sume hapy dan ceria..pada yang keje kerajaan hari nie dah masuk gaji,so jom kita kekal cantik dan menawan dengan baju ajaib saya nie,simpanan jangan lupa yerr..apa yang nak saya kongsikan hari nie adalah apa y istimewanya baju ajaib saya nie..so,b4 that i nak u olss taw y  pakaian dalam ajaib nie adalah pakaian no 1 di malaysia..sebab ianya pakaian pilihan wanita bagi membantu  menyelesaikan masalah wanita secara dalaman dan luaran serta mengembalikan semula kecantikan,keyakinan dan kesihatan para wanita..terutama yang dah berkahwin dan mempunyai anak..


baju ajaib pbnie bukan sekadar korset biasa malahan: 
  • tumpuan kepada 70% kesihatan dan 30% kecantikan sekaligus untuk menambahkan keyakinan si pemakai
  • jaminan seumur hidup,senang citer sekali beli dan pakai kalau ada cangkuk patah,rosak,koyak,semuanya boleh dibaiki tanpa caj..
  • mendapat pengiktirafan pakar tulang antarabangsa,USA,KUBEX dan KANADA
  • pengiktirafan superbrands produk-awarded by majlis superbrand malaysia
  • recommended by ACA (american chiropatic association)
  • ada FIR ( fra infrared rays)
  • fabrik akwatek dan aquadyne 
  • membetulkan perjalanan darah dan maksimumkan kadar metabolism dalam badan
  • fabrik yang selesa,tidak panas dan menstabilkan suhu badan wanita
KEISTIMEWAAN :
  • menghilangkan bau badan....(siyes cakap tak suka,org laki pon xsuka...hehe)
  • membentuk payudara,pinggang dan pinggul supaya cantik dan tidak kendur..(kompom slim)
  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
  • membetul dan memulihkan sistem saraf
  • mengeluarkan peluh asid
  • menghilangkan sakit atau bisa pada tubuh badan
  • mengurangkan kandungan asid dalam darah
  • membersihkan udara dalam badan
  • meningkatkan kesuburan
  • menghilangkan sakit belakang dan sakit pinggang
  • menghilangkan migrain
  • tidur lebih selesa dan nyenyak
  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan
  • menghilangkan kulat dan fungus serta keputihan
  • mengekalkan suhu badan
  • menghalang sel pembiakan kanser dalam badan
  • membetulkan kedudukan rahim
see that...banyak lagi sebenarnya kebaikan bila memakai baju ajaib nie...nak tahu tak sape lagi yang pakai baju ajaib pb nie???

tuanku nur zahirah
uikhhhh ada 7 set baju ajaib pb...tgk la cun woo badan dia

 penaja utama program gadis melayu...meme r meletop2 

 anak dah 2 tapi body kalah anak dara,i pon jelesss u

super duper diva malaysia
dato' siti nurhaliza,pon pakai pb taw..
tak caye??? tengok kat seluar dia nampak tak garisan tu?? 
5 pasang derrrr
haaaaa baju ajaib y memang terbaekkk!!!

my mentor pn ayu yasin
tak percaya sangat..lepas bersalin berat less 20++ kg...fuhhhh!!!
saya yang belom ada anak nie rasa cam nak terjun bangunan tingkat 68 tengok badan dia,nasib la en yayang selamatkan
xpe,nanti di post len saya ceritakan tentang pn ayu nie yer

perghhhh!!!! rugi giler sape yang xpakai,kesihatan dapat kecantikan pon dapat...dah cantik n sihat nie confirm pujian tak henti2 nokkk..yang pastinya nak jaga dalaman kita sebab dalaman tu xboleh nak teropong tengok,hihihi..saya mengalu2kan anda untuk mencuba baju ajaib nie..rugi dan rugi dan rugi kalau xpakai..tak nakcantikkk kew?? free trial diberikan dan hadiah menarik menanti anda yang menghubungi saya........do call or sms me okeyssss 
wawa : 013-4133342

Sunday, 15 January 2012

ANGGUN MENAWAN DENGAN BAJU AJAIB PART 2


jumpa lagi,wink wink!!!! nak sambung part 2 tentang baju ajaib nie yer...mempersembahkah!!!

taraaaaaaaa.......!!!!
pakaian dalam ajaib premium beautiful....
   

Pakaian dalam yg direka khas utk kaum wanita masa kini. Direka khas berdasarkan kajian drpd bidang perubatan, bidang estetik, bidang pengajian lemak, bidang ergonomi oleh pereka bentuk pakaian dalam yg profesional.


Kadar penyerapan yang baik & sesuai utk pemakaian seharian serta merupakan pakaian dalam yang blh dicuci dan tahan lama.
Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang sehingga 360 darjah mengikut pergerakkan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya
Sinar infra merah jarak jauh dapat menambahkan kekenyalan & ketegangan payudara serta menggalakkan pertumbuhan payu dara.
jaminan seumur hidup kepada pemiliknya,segala kerosakan boleh dibaiki dan dipakai semula..
kan dah cakap rugi kalau xpakai baju ajaib nie...so,tengok pulak part2 baju ajaib nie
LONG BRASSIERE

Mempunyai 3 kpg jahitan cawan coli berstereoskopik yg dpt menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara

Mempunyai rawan keluli yg berfungsi untuk menetap & mengukuhkan kedudukan payudara.
Rekabentuk yg berkuasa tekanan & regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yg menonjol serta meningkatkan kontur payudara.

2 batang keluli berfungsi utk menyelaras & membentuk kontur badan.
Reka bentuk yg berkuasa tekanan & regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yg berlebihan.

Bentuk "U" yg direka khas pada bahagian belakang coli dpt menonjolkan kontur badan yg menarik.

Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk,3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yg sesuai

LONG GIRDLE
32 keping jahitan stereoskopik yg menggunakan teori tekanan utk menumpu kembali lemak yg tersebar ke tempat asal.


Reka bentuk di bhg pinggul yg unik dapat memperbetulkan punggung yg kendur & membentuk kontur pinggul yg lbh menarik.


Membahagikan garisan di bahagian peha & pinggul, menumpukan lemak yg berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul & seterusnya menghasilkan kontur pinggul yg menarik.


Kapas yg ditambah pd bhg dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.


Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk.


Mampatan yg tetap ke atas abdomen pd seluar di bhg perut dapat memecahkan lemak yg berlebihan & menyelaraskan perut yg menonjol.


Reka bentuk yg menggunakan kuasa tekanan dpt menyelaraskan lemak di bahagian dalam & luar paha, membentuk kontur kaki yg cantik.


Penggunaan 2 lapisan kain kapas yg berongga membolehkan peredaran udara yg baik & selesa dipakai. Ia direka khas utk bahagian sulit kaum wanita.


Penggunaan renda (lace) yg fleksibel dpt mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan2 di bahagian paha.

WAIST NIPPER
Mempunyai 7 batang keluli y dpt menyokong bahagian pinggang & mengukuhkan tulang belakang seterusnya memperbaiki postur badan.

Rekabentuk ergonomi yg unik dapat menyelaraskan lemak pd bhg pinggang ke bhg dada & pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

Benang yg diimport dr Jepun membantu membentuk kontur badan yg menarik.
Rekabentuknya yg fleksibel dpt memberi kesan yg memuaskan berdasarkan bentuk bdn seseorang.

3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yg sesuai.Perhiasan berlian berbentuk rama2 menonjolkan keunggulan produk.

lepas pakai baju ajaib nie,badan kita boleh cantik macam dia nie
perasan tak kat badan dia??
rozita cik wan pon pakai baju ajaib taw....

banyak sangat kelebihan baju ajaib nie....setiap wanita mesti ada satu supaya badan kita cantik,kesihatan diri terpelihara dan badan kita tetap kat situ,xmaw jatuh2...saya sendiri pon sihat dan turun 8 kg berat badan dengan baju nie,rasa perubahan pada kesihatan sebab dulu saya ada migrain yang agak kuat,bila konsistan pakai baju nie alhamdulillah hilang sampai la sekarang..rugi para wanita yang tak pakai (terutama yang dah kawen)kompom lah semakin hari semakin sayang..

ok olssssss,nanti kita sambung dalam part 3 pula yerr...ada berita baik,kat sini saya nak bagi special gift pada sape yang nak pakai pb,rundingan dan percubaan percuma sangat dialukan..sape2 berminat dengan baju ajaib nie boleh la sms atau call.saya..

wawa : 013-4133342


ANGGUN MENAWAN DENGAN BAJU AJAIB PART 1

hye gorgeous.....today nak sambung cite kurus dan gemuk saya,ramai kawan2 yang tegur badan saya dah susut,dalam tempoh masa yang singkat plak tu...yeyyy seronok betol!!! sekarang masa untuk kembalikan badan saya yang asal masa masuk polis dulu..seronoknya lagi badan saya rasa selesa sangat bila pakai baju ajaib nie,rasa macam dipeluk2 jew..


tu diaaaa...xmuat dh
tak maw tak maw tak maw


nak ke badan mcm nie??? ouchhhh saya tak nak..

baju ajaib nie sesuai digunakan dalam apa jua keadaan,apa majlis yang kita nak p malahan saya pakai baju ajaib pb nie masa bersukan,berjogging,mmg kemas dan teletak elok ms b dan ms p saya,hihi..kenapa saya pilih pb nie??? sebab nya nak jaga badan,nak cantik menawan,nak sihat sentiasa,nak nampak cun dan vogue masa bersanding nanti,haha..nie nak bagitaw baju ajaib nie 70 % kesihatan 30 % kecantikan yerr,dan jaminan seumur hidup,mana nak dapat pakaian dalam ada jaminan seumur hidup?? satu2nya ialah baju ajaib pb...kurus,cantik dan sihat itulah motif saya memilih baju ajaib nie..
yang pastinya nak jaga bentuk badan dari muda,masa anak dara kena jaga,nanti dah kawen pon kena jaga lebih,tak kan nak biar orang panggil kita makcik kan?? tak kan la nak cik abang sayang kita lebih muda dari kita?? omg!!..tak nak umur muda badan dah tejojol sana sini...kalau kita tengok nenek moyang kita dulu mana ada yang gemuk,semua slim2 je sbb dulu dorg hari2 pakai bengkung..pinggang pon ramping kalah anak dara..yela muda2 la kena jaga kan.

mehh kita tengok pemilihan pakaian dalam yang salah boleh menyebabkan : 

  • lengan bertambah besar
  • lemak dan sekitar badan dan bawah ketiak
  • lemak di perut dan belakang badan
  • pinggang yang tidak berbentuk
  • paha yang besar
  • pinggang bertambah lebar
  • bonjolan di perut
  • pinggul yang lendut dan lari bentuk

jadi,kena pakai baju dalam ajaib nie supaya simptom kat atas xla jadi kan,xde yang lebih2 kat sana sini,tersangat lah rugi kalau tak pakai,sihat luar dan dalam tu yang penting..cantik luar dan dalam lagi penting..cukup setakat nie,next entry part 2 lebih detail lagi yer tentang apa yang terkandung dalam baju ajaib nie..see yaaa......sebarang info boleh contatc me ok..

wawa : 013-4133342

    Saturday, 14 January 2012

    PERUBAHAN DALAM 2 TAHUN

    Hye semua...today nak citer pasal saya dulu dan sekarang,perubahan dulu dan perubahan sekarang,cantik dulu dan cantik sekarang,wowwww!!! dalam masa 2 tahun kehidupan,kesihatan dan kecantikan semuanya berubah.. dari kurus ke gemuk,lepas tu gemuk ke kurus semula..yeyy!!! so,let's start now...kalau pandai cari la perubahan pada gambar2 saya nie yer...

    pic nie masa awal tahun 2010
    berat masih maintain,masih boleh pakai kebaya


    tengok nie..
    sape cakap saya kurus??
    haaaa nie buktinya,penat cari dalam koleksi gambar badan2 gemuk taw..
    masa nie pertengahan tahun 2010..
    badan saya mula naik bulan julai 2010
    nak taw time nie berat berapa?? 79 kg taw...ambikkkk





    oleh yang demikian,masalah ini berlarutan selama setahun setengah..dengan selamber nye saya membiarkan badan naik dengan begitu gembiranya..huhh ayat jaga hati..


    and now...the latest picture




    dapat cari tak kat mana perubahan diri,badan ataupon wajah saya???
    dalam tempoh masa tak sampai 2 bulan saya dapat turunkan berat badan sebanyak 8 kg..
    taraaaaaaa.....
    inilah rahsianya...


    premium beautiful,lactolite,bio ever dan maharani
    4 produk yang sangat berkesan,produk yang sangat laris di pasaran dan kualitinya dijamin..
    saya dah cuba,saya dah pakai semuanya..memang sangat menakjubkan,kecantikan luar dan dalam terpelihara..dan macam2 permasalahan wanita dapat dirungkai dengan produk2 nie...
    apa kelebihan produk2 nie saya akan ceritakan di next post yer...
    yang pastinya kita kena atasi semuanya,luar dan dalam seusia muda,jangan nanti umur muda panggilan "makcik" menghantui kita...







    Friday, 13 January 2012

    WELCOME!!! I'M A NEW BLOGGER

    Assalamualaikum semua........



    Alhamdulillah hari nie dapat juga saya siapkan blog nie,b4 that saya tumpang blog encik yayang saya,tq ye darling bagi pinjam blog..hihi..so, most welcome to my cute mute blog ( tu pon nak bagitaw ke)..dengan adanya blog nie boleh lah saya kongsikan perihal kesihatan dan kecantikan,sebab semua org kat dunia nie pentingkan kesihatan,kecantikan,awet muda kan tambah lagi org pmpuan,kalau org lelaki pula suka tengok benda yang cantik,tak gitu abang2 kat luar sana?? dengan kesihatan dan kecantikan juga saya boleh merubah kehidupan,itu saya akan kongsikan di post lain yer...juga kisah mengenai pahit manis kehidupan,ini pon kemudian okeyy... diharap sedikit sebanyak dapat lah input untuk kita semua...saya mengalu2kan komen dan cadangan sesiapa saja untuk penambahbaikkan blog nie..don't forget to follow my blog and add me on muka buku okeyyy...thanks to all my mentor dalam akdemi taipan sbb kasik support untuk pembukaan blog sy nie (ayat tah ape2 dia nie,haha)...dan xpecially untuk adik saya si uze amin dan en yayang muhamad syukri atas pendapat dan idea untuk blog nie...thanks and lovesssss u ols...........
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...