Thursday, 16 February 2012

PADAMU AKU BERSUJUD



KU MENATAP DALAM KELAM
TIADA YANG BISA KU LIHAT
SELAIN HANYA NAMAMU YA ALLAH
ESOK ATAU KAH NANTI
AMPUNI SEMUA SALAHKU
LINDUNGI AKU DARI SEGALA FITNAH
KAU TEMPATKU MEMINTA
KAU BERIKU BAHAGIA
JADIKAN AKU SELAMANYA
HAMBAMU YANG SELALU BERTAKWA
AMPUNI KU YA ALLAH
YANG SERING MELUPAKANMU
SAAT KAU LIMPAHKAN KURNIAMU
PADAMU AKU BERSUJUD.........

Wednesday, 15 February 2012

IMPIAN BERSAMA-BEFORE AND AFTER

Main before and after saje yer...kali nie kisah saya dan en yayang...serasi bershame,selopppp!!! lempang laju2 baru taw,hahaha..
story about impian plak kali nie..yang dah kami berdua kecapi dan yang menjadi impian kami berdua..
jom kita rollll VT lagi,dimulakan dengan impian yang sudah tertunai...

KERETA SHAYE

EN YAYANG CAR
OWNER SPT DI LAMPIRAN

VVIP TRIP PERTH,AUSTRALIA


FREE VVIP TRIP TO HOLLAND AND BELGIUM
SELOPP WEHHH NAK TUNGGU APRIL NANTI

IN MAKING..
RUMAH BARU KELUARGA EN YAYANG

NEXTTTTT..!!!!!

IMPIAN 2012
BERSAMA EN YAYANG JADI CROWN DIAMOND MANAGER
(pinjam gambar mentor ye,tenkiu2..)

FREE VVIP TRIP TO GUANGZHOU

MARRIED DENGAN EN YAYANG TERCINTA,AWWWW!!!  
(gambar ilustrasi je okeyy)

GOJESSSS WEDDING
KAWASAKI VERSYS

MENGERJAKAN UMRAH BERSAMA TERSAYANG

PENDAPATAN 5 ANGKA

sape nak angkat tangan????
jom berjaya bersama AT 181
Alhamdulillah saya berjumpa dengan peluang yang hebat nie,peluang yang boleh mengubah kehidupan saya,peluang yang datang di saat saya kesempitan dan kesusahan..peluang untuk saya cantik sambil mengukuhkan kewangan saya..
nie part 1 yer,part 2 akan saya sambung nanti..
jom sama2 berubah,more info boleh call or text me..

ok byeeeee........


Tuesday, 14 February 2012

CARA PENGGUNAAN BIO EVER NANO CREAM

Ramai yang order krim nie..dan ramai juga yang nak tahu cara nak pakainya..hehe post yang lepas tak letak pon..ada juga cust yang tanya boleh ke kurangkan tembam kat pp,dagu berlapis betol2 boleh hilang ke dan dengan pastinya saya menjawab yes,memang boleh dan dah terbukti,bukan situ saje yer..so,tak nak celoteh panjang sebab tak sabar nak citer nie,cer citerrrr cer citerrrr...rollllllllllllll VT ( lempang)...........


LEHER
     
untuk leher yang licin dan tegap,untuk menghilangkan dagu berlapis,eye bag dan untuk hilangkan tembam di muka sapukan di leher menghala ke atas..

DADA
untuk kontur dada yang tegap dan menarik,sapu krim menghala ke atas dan ke dalam

BAHAGIAN DALAM LENGAN
untuk lengan yang tegap dan kurus (hilangkan lemak di lengan,special untuk lengan gumuk),sapu krim dalam gerakan berpusing dan menghala ke atas

BAHAGIAN DALAM PAHA
untuk paha yang tegap dan untuk mengecilkan paha,sapu krim dalam gerakan berpusing menghala ke atas

ABDOMEN
sapu krim mengikut pusingan jam untuk menghilangkan strech mark,untuk mengawal atur metabolisme,melawaskan pembuangan air besar dan untuk wanita yang mengalami PMS ketika haid

BAWAH PINGGANG
sapukan krim dari atas menghala ke bawah untuk melegakan sakit pinggang,sakit belakang dan untuk meningkatkan stamina

testimoni ke atas wanita lingkungan umur 40++
nampak tak muka sebelah kiri yang tak disapu bio ever nano krim tu tembam,dagu berlapis lebih tebal berbanding sebelah kanan yang dispu dengan bio ever,,dagu berlapis berkurangan dan muka nampak slim cket...terbukti berkesan dalam masa 5 minit selepas disapu u...

dengan program slim,shape and beauty u olsss sangat2 la boleh cun melecun yerr..
nak cantik takkkk??
call or text me okessss
wawa: 013-4133342




TESTIMONI SUE

Salam olssss....jumpa lagi yer..tak menang tangan saya,ramainya yang nak slim,shape,beauty and sexy lady,hehehehe....kali nie nak kongsikan testimoni kawan saya..sue namanya..sue dh kawen,dia juga suaminya kenalan lama en yayang saya..kawan sekolah dorg niee..
sue nie baru lepas deliver dan masih dalam pantang,tahniah sue dapat bb gurl yang sangat cumil.. dalam masa  32 hari berpantang berat sue dh less 20 kg..huhhhhh tak caye kan?? jom kita tengok gambar sue sebelum dan selepas saya pakaikan baju ajaib PB..


nie la sue,gambar nie diambil sebelum pakai baju ajaib PB kat badan dia..
dan,jeng..jeng..jeng..

taraaaaaaaaa..... 
wahhhhh..posing cun tu u....
selepas dipakaian baju ajaib PB....wowww!!!!
mmg meletup la badan sue..
macam anak dara u....teruja i tengok..hihi

so,gud luck untuk sue dan suaminya bad..
memilih untuk cantik,ayu,menawan dan berubah kehidupan bersama AT 181..
dengan cantik u olssss boleh ubah hidup,boleh jana pendapatan sampingan dan boleh melancong ke luar negara..
sue dan suami tengah work for guangzhou nie,nak honeymoon katanya...insyallah..
i pon nak p guangzhou ngn en yayang,free vvip trip u sape tak nak kan,huhu..
jom semua kita cantik2 dan melancong free...
more info calling or text ye
wawa : 013-4133342


Friday, 10 February 2012

BERSENAM DAN BAJU AJAIB PB

hyeee ladiesss....siapa suka bersenam dan berjogging?? atau bersukan tak kisahlah main badminton ke,netball,volleyball dan sebagainya...saya pun suka bersenam,seminggu 2 atau 3 times mesti akan berjogging,yelah sebab nak jaga kesihatan badan kan,kata org bila badan sihat otak cerdas,hihi...tapi kekadang tu seminggu tak sempat pun nak bersenam,opsssss....tapi tak kisah la,bagi yang tak da masa nak bersenam tu janganlah risau yer sebab ada baju ajaib pb..hmm apa keistimewaan baju ajaib yer kalau tak sempat berjogging dan bersenam????

kalau olss bersenam 30 minit sehari akan bakar kalori sebanyak 350 kalori 

kalau u olsss pakai baju ajaib PB nie hanya sejam
u olsss akan bakar kalori sebanyak 900 kalori
uiiiitttt baru sejam u...

beza banyak kan kalau bersenam sahaja dan pakai PB nie..
bertuah badan kalau u olss pakai pb dan bersenam serentak,haa kira la bp banyak ribu lemon kalori yang u  dah burnkan..
dan terbukti sekali keberkesanannya sebab saya pakai PB ketika bersenam,main netball,berjogging,berkawad,masa main game tarik tali hari tu pun pakai PB selama hampir sebulan.
bila pakai PB masa bersenam dan bersukan,badan saya rasa sangat selesa dan tak da lah goyang sana sini aset kekal saya,dan aset kekal kita juga tak akan jatuh bila pakai PB ketika bersenam,maintain jek kat situ ye u...suka kann???

so,jom cantik dan ramping dengan baju ajaib PB disamping membakar kalori yang banyak di badan anda..sharing is caring..harus dapatkannya..
do call or text me for more info
wawa : 013-4133342

Thursday, 9 February 2012

BIO EVER- TEGANGKAN YANG KENDUR

Salam semua..
tajuk kita hari ini adalah bagaimana nak tegangkan yang kendur..this topic special cket sbb mmg semua wanita nak bahagian2 yang kendur ditengangkan semula..full part of body boleh tegang u..tak caye?? kejap lagi saya ceritakan yer..so,wanita nie tak kisah lah umur berapa pon semua boleh cantik..ladies kena taw proses penuaan wanita bermula ketika umur 25 tahun.. omgg saya dh 27 okessss...dh 2 tahun melalui usia 25,tapi saya tak risau sebab saya diperkenalkan dengan produk nie ms memasuki umur 25,huhhh selamat...xkan nak cantik badan,nak kurus badan je cik kak,muka kena la jaga jugak,harus dan wajib jaga..dengan ini saya perkenalkan...taraaaaaaa........bio ever nano cream..



mula2 tak percaya juga..hahhh biar betol boleh ke pakai krim je berkesan tegangkan yang kendur?? hilangkan kedutan?? banyak tempat yang nak ditegangkan nie xpecially muka..ms mula2 pakai,dlm hati kata siap la sape yang kenalkan krim nie kalau tak menjadik mmg kena karate,hahaha...
bio ever nano cream nie dijamin selamat,100 % botanical..
menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit,rumusannya terdiri daripada pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C,menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen. wild yam sebagai anti oksidan menegangkan kulit,kacang soya memutih dan melembapkan kulit..
nak lihat kesannya?? testimoni diri sendiri jugak nie...

SEBELUM
nampak tak eye beg teruk,muka ada jerawat,parut jerawat,dan dagu pon berlapis..

 no make up

 no make up

SELEPAS
gambar selepas,semuanya hilang...tak kisahlah make up atau tak make up semua masalah kat wajah hilang..
eye beg hilang,jerawat langsung tak ada,dagu berlapis say bye2,hihi..

krim nie bukan berkesan untuk muka je taw,banyak lagi part yang kita boleh tegangkan..untuk ibu2 atau wanita y ada kulit limau kat perut lepas deliver tu boleh hilangkan dengan krim nie..sangat la berkesan...should  try and anda akan puas hati..trust me..

untuk pertanyaan dan info lanjut boleh sms atau calling2 yer..
wawa : 013-4133342

ok byeee....


Tuesday, 7 February 2012

GUANGZHOU,CHINA

belom habis bahang vietnam,kali nie pakej melancong foc datang lagi...yihaaaaaaaaaaa...!!!
kali nie kemana destinasi kita??? GUANGZHOU,CHINA..
alhamdulillah hanya dengan cantik,menarik,ayu menawan saya dapat melancong ke luar negara..kata en yayang,belom ke belgium lagi dh dapat tiket ke guangzhou pula,wowwwww!!!
nak pulak dengan program " slim,shape and beauty " nie lagi senang nak p melancong..
so,xnak xplain banyak la..jom view apa y ada kat guangzhou
















jom semua melancong luar negara,semuanya percuma...pakej vvip trip...
melancong percuma semuanya percuma..more info boleh sms atau call yer..
wawa : 013-4133342

Friday, 3 February 2012

SELAMAT DIPINANG EYNA ZARIENA DAN TG FAREEQ

Baru nak post entry nie...padahal dh dekat sebulan org tu bertunang,hihihi...anyway tahniah dan selamat dipinang untuk sepupu kesayangan saya eyna zariena bersama tunangnya tg fareeq..selamat jugak akhirnya majlisnya yang bertarikh 22 januari 2012...mmg meriah sangat,saya yang berdiet nie bila balik kampung hancus dietku..haha..mn taknya semua pelahap dengan jayanya lauk2 kampung..tapi tak kisahlah sebab ada ada mr flush si lactolite,badan 0.01gm pon tak naik yer...terima kasih kepada semua saudara mara yang membantu melibatkan diri di majlis pertunangan ini....so,jom scrolllll majlis nye..

door gift,sangat cumil : )

pelamin bertunang,santek kan...

rombongan anak teruna yang nak meminang si dara sudah sampai

para ibu sedang sibuk di dapur,habis tu si anak2 dara buat ape haaa????

 hantaran dari pihak anak teruna, i liokeeee red n white

 hantaran dr pihak anak dara,hijau mendamaikan jiwa..motif????

 memperkenalkan....ini la org yang dipinang..sangat cantik

time nie berdebar woooooo

most thanx mak mertua

sah menjadi tunangan orang

nie la buah hati si teruna dan dara
fareeq dan eyna

gambar seterusnya xde kazen saya yang berbaju ijau tu yer..tu la kau sape suruh pg kenduri tenpat len

 barisan depan semuanya anak dara manis2..
barisan belakang yang pakai semin mata tu mak org ok dan y lagi 2 yang sangat cumil tu adalah tunangan org ok...wink3!!!

 mcm2 pesyen

 manis sangat

 huhhhh lega

 haaaa kan tu anak dia...dan tunangan org sebelah tengah dan kanan..ok semua org dh taw

 her future sista in law

 family si anak teruna

cun dan hensem kan kesayangan saya yang berdua nie

ok byeeeee!!!!!! jumpa lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...