Saturday, 28 July 2012

AWAN ATM - GUANGZHOU

Seperti y dijanjikan...Alhamdulillah pengembaraan ke bumi guangzhou telah dijajahi dengan selamat dan enjoynya..y pastinya our trip nie semuanya free,we olss bawak duit shoping jew.
bermula 14 julai hingga 17 julai saya bersama en suami serta rakan kongsi dan seluruh warga akademi taipan malaysia terbang ke guangzhou menikmati percutian hebat nie..y besnya dl ke holland belgium sorg2,so ke guangzhou sy bersama suami,a week after we get married..betol2 awesome!!!! hihihi..
ku ingin terbang,tinggi di awan bersama bintang bersama bulan...ini impian ku....lalalala....ok sudah suara dh mcm katak pgl hujan  bahh...kasi layan sama ini gambar yaaaaa... >_<

xsabar nk melepas nie...opsss berlepas..(sila jaga ayat)
weeeeee kami nk terbang...
flying kiss to malaysia..mcm xbalik dh
curlassss kau mak jemah
this is besssss
jom2 check in
we're ready..ku ingin terbang
tebuan ready nk sengat guangzhou..kasi sengat!!!
wahhhh muka aku dlm gambar lbh hensem dr biasa : )
haaaaa siap la sapa y tido nk snap nie
wahhh sedap tuh makan aiskrim
salute!! preggy 5 month tp kuat berjalan cdm nie...wewwitttt!!
syg,ayg tumpang bahu yer
y nie pon nak jugak...lolll
cdm otai..sempoi nak landing dh
wife pesan itu pesan ini..sat nak p shoping mana dulu nie..
kami dah sampai!!!!
hello2 family..kami dh sampai
heloooooooooooo
mak.....cek dh sampai,mak jaga diri...muahh!!!
tang mana depa cop pasport aku nie
macho kan saya...
ok semua..kami bwk 1 beg je yer...menunjukkan berjimat xmo shoping byk2..ye ke???
ok jom...!!!

selesai chapter 1

jumpa di next chapter..
london paris percuma selepas ini 
call@ text@whatsapp 013-5218181 
bbm 2332A909

Wednesday, 25 July 2012

DIA TERIMA NIKAHNYA


SALAM OLSSSSS....
maaf yer entry byk y tertangguh..
bz cuti akad nikah..after a week get married kami berdua bersama ATM group fly untuk holiday and honeymoon di guangzhou..
alhamdulillah seperti y diceritakan di entry sebelum nie,finally saya telah selamat diijabkabulkan dengan putera hati pilihan pada 08 julai 2012 bersamaan 18 syaaban 1433 H..
maaf yer pic xbanyak sbb semuanya bg tugas kat photog untuk snap pic kami dan pic nikah belum siap lagi..
ape y nk dikongsi di sini inilah kenangan dan perubahan terindah dalam hidup..
saat menjadi seorang isteri adalah salah satu saat y terindah....
terima kasih ALLAH kerana memberiku seorang sahabat,kekasih dan suami untuk membimbingku ke syurga kelak..

MASJID UBUDIYYAH,KG MERGONG,TEMPAT AKAD NIKAH BERLANGSUNG


KALAU DH TEMA PURPLE PINK OFF KOS LA KHEMAH PON SAMA KAN..HEE


PEACE YOO!!! HANTARAN DH SIAP...
TQ MISS ZARIENA,MISS IJA,AND MS IEDA TLG I BUATKAN HANTARAN

DEBARAN BERGELAR ISTERI

DEBARAN BAGI DIRINYA


2 KALI LAFAZ SI DIA SAH BERGELAR SUAMI


ALHAMDULILLAH....LEGA RASA( DALAM HATI)


EWAHHHH!!! OK AKSI SEBEGINI LIMITED YER...SILALAH TGK PUAS2..

MALU LA PULAKKKKK







TERIMA KASIH PADA SIFU DAN MENTOR CDM KARTINI DAN CDM KAMARUDIN DI ATM KERANA MELUANGKAN MASA HADIR DI MAJLIS PERNIKAHAN KAMI...
TERIMA KASIH JUGA KEPADA CDM AYU DAN CDM FITRI,SEMUA RAKAN2 DALAM ATM,SEMUA RAKAN KONGSI YANG HADIR SERTA SEMUA YANG MEMBERI UCAPAN..
DOAKU AGAR PERKAHWINAN INI BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT...


SAAT INDAH UNTUK DIKENANG



jutaan terima kasih juga kepada semua rakan juga saudara sebelah saya dan suami yang menjayakan majlis nie...insyallah majlis resepsi nanti saya akan jemput semua yer..ok olssss..
lepas nie nk sambung entry guangzhou yer...seriously siokkk holiday ngn suami tercinta...ok fine jgn gatal sgt la wawa...hik3..bye3....

ehsan gambar dr fb cdm kamarudin,cdm fitri,cdm ayu dan my photog juan musslims....


Tuesday, 3 July 2012

BRIDE TO BE

hye and hye olssss..............
hehehehe muncul dengan post ho ho holiday FOC ke london paris tup2 timbul plak entry pasal bertunang...
saya letewwww....uhukkk!! (sambil urut dada)
ALHAMDULILLAH syukur kepada ALLAH dengan ikatan ini..
pada tarikh 27 jun 2012 telah di ikat tali pertunangan dengan cinta hati muhamad syukri..
2 tahun 1/2 menyulam kasih dan cinta sayang menyayang,cewahhhh....
majlis yang sangat simple dan sederhana,maaf olsss xjemput tetiba je all the family decided nak tunangkan kami dalam tempoh masa xlebih dr seminggu...
so,moh ler nengok pic yang xseberapa ado nie haaa........

sudah berpunya

ini semua buat sendiri dalam masa sehari...
masih kosong..kosong.....bekasnya















INSYALLAH majlis akad nikah kami akan berlangsung dalam 4 hari saja lagi..(dlm hati dup dap dup dap)
8 julai 2012
preparation untuk akad nikah dah 80% done..tema warna persalinan yang dipilih adalah purple..
now i sedang menyiapkan bekas hantaran untuk majlis akad nikah nanti..tema nya ala2 english lah sangat..ekekeke..
majlis resepsi kami a.k.a sanding dijangka pada bulan oktober..
hehehe nak bgtaw u olsss nie dalam bz prepare untuk akad nikah nie sempat jugak saya kongsi peluang ke lopa dan fittingkan PB pada kawan2...enjoy je rasa...
so,di sini saya ingin menjemput semua kawan2 yang mengenali untuk hadir ke majlis akad nikah kami..
nak datang nanti calling2 yer olssss...... 013-5218181
(saya sangat nervoussssss......)

DOAKAN KAMI...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...