Wednesday, 24 October 2012

PENCARIAN MODEL PB QUEENS

FUN,FIT AND GORGEOUS....


ALHAMDULILLAH...sambutan terhadap PB QUEENS CLUB sangat menggalakkan..ramai y dah mula menjaga penampilan diri dan kecantikan..yelah kalau nk sihat luar dalam kena lah sihat dulu..mmg sesuai dgn moto dan visi pb queens untuk mencantikkan dan meyihatkan badan gojes2 kat luar sana..jgn ckp psl bdn org lain,dulunya saya pn malas nk jaga badan nie..bila diberi pendedahan tntg pentingnya kesihatan dalaman barulah terbangun dari lena y panjang,ohhh aku mesti cantik walaupn kerja aku kerja y lasak...huhhh!!!! lasak lah sgt,LOL


1st photoshoot...weeee

dulu i xmcm nie...xreti bergaya mcm nie,baju mcm nie pn xpernah ada dl..xreti nk make up gojes2 nie..owwww make up by myself yer..hihi









bergembira tepuk tangan sama2...heyyy!!!
cantik menarik dan sihat..cantik dan bergaya..
seriously sejak adanya dan bersama pb queens club i rasa cm retissss u..bergaya,berjaya dan cantiksss sakan...
perubahan dr semua segi tu tersangat lah banyak..
well,sape y xnak cantik kan..
jomsss,next photoshoot
tarikh : 3 nov 2012
masa : 8.30 pagi
tema : electric blue + yellow mustard
tempat : safira country club,seberang jaya
ok walau dh banyak kali tetap nk bgtaw free..heee
so,apa pilihan anda?? semuanya u olsss y decided...
but for join pb queens club xpyh pikir byk2 la..sbb sgt besss n berbaloi...
sape nk join pb queens club cpt2 call yer..
013-5218181


Tuesday, 23 October 2012

AEROBIK WITH PB QUEENS CLUB-SIHAT GITEWW

sabtu lepas bertempat di taman belia,pulau pinang iolsss with team pb queens bersenam robik menyihatkan badan bersama fitline..mmg ramai dan mmg terujassss yer sbb lama xaerobik bagai nie kan,maklum la semenjak dua menjak nie sifat kemalasan makin menular di dalam diri..bila kemenularan tu menjadi2 mula la kenaikan berat badan pon makin menjadi..
sebut je psl berat badan mesti ingat ideal..bkn susu IDEAL..
sebut je psl berat badan mesti ingat kurus..
badan cantik je mst sebut psl berat badan..
yela sape xnak cantiksss kan...
aktiviti nie adalah aktiviti y termasuk di dalam program pb queens club disamping photoshoot u pb queens semua yer..
review sepanjang senam robik pb queens..

our instructor kak wan y sgt happening da vincci

oppa gangnam style...(sambil buat gaya mcm psy)

sekali tgk mcm latihan joget pahang... >_<

Arqan y kesana,kemari,kesitu...tetap comel

ini aksi wajib pb queens

kanak-kanak y xbrapa nk ribena sgt

refleksologi jer bang

alololoooo..rania pn nk aerobik jgk..tunggu besar yer cyg

3 hensem boy my queen

letih kerrrrr

twin?????

let's rock with us....lol

muka suci dlm debu

pakai PB dan bersenam akan memantapkan lg badan kita dan akan bakar 2x ganda kalori dari y sebenarnya..cantik luar cantik dalam..
jom olsssss...WE GET A FUN,FIT AND GORGEOUS BODY and HEALTH with PB QUEENS CLUB...
u anda di luar sana y mencari alternatif untuk sihat dan cantik dengan kos y rendah dan berbaloi disinilah tempatnya...PB QUEENS CLUB it's free for u ladiess....
tersangat lah untung bila u olsss join this club...me and my team sedang dlm perancangan program,insyallah dgn adanya pb queens kita akan bongkarkan rahsia wanita dan rahsia u kekal jelita...
y pastinya semua program y sedang dibincangkan untuk u olsss semua y join pb queens club..
ishkk bes sgt lah dgn pb queens club nie..sebab semuanya tentang kecantikan dan kesihatan wanita..
latest program  PB QUEENS akan buat photoshoot lagi...
tarikh : 3 nov 2012..
jadi jangan tunggu lagi...jom sertai kami u photoshoot nanti dan jadilah sebahagian dari PB QUEENS CLUB...
kerana dirimu amat berharga..
wawa : 013-5218181



Saturday, 13 October 2012

KURUS PUN PERLUKAN PB

mengekalkan bentuk badan itu penting...kalau kurus tp pinggang straight xlawa kan?? kalau kurus tapi tayar spare godang kat perut xelok kan?? kalau kurus tapi perut buncit xcantik kan??dan ramai y mengeluh "saya kurus tapi bongkok,sy kurus kak tapi perut berlipat"..
biarlah u olsss kurus tapi bentuk badan tersangat cantik,lemak di perut dan belakang hilang pastu badan tegaksss je..situasi nie sering terjadi dimana berjalan2 ngn suami dan nampak perempuan kurus y ada masalah badan selalu sgt sy bgtaw suami dgn ayat mcm nie " haa tgk tu badan kurus pun perut buncit taw,sape cakap badan kurus xde masalah?? tu tengok la sendiri..." lalu si suami cakap "meme rrrr,awak gemok tp cutting,haha.." sempat lagi tuh mengata kat isteri dia..

dengan program slim,shape and beauty with pb queens club,ladies2 gojes kat bawah nie juga xnak melepaskan peluang u cantik dan menarik..
sesuai la tema our group,get a gorgeous,beauty,healty and wealthy...conform la PB nie curlasss sbb 70% kesihatan 30% kecantikan ye puan2 dan tuan2..



pandanglah lihatlah...tiru macam saya....*sambil menari dan membuat muka comel*

bila badan cantik dan tegak terus kelihatan profesional..ohhhh bagaimana manis sekali..
Pakai PB mesti cun..cun mesti pakai PB

tak kira lah badan u olssss demok ke selim melim ke cpt pakaian diri dan rasa kewll bila pakai pb..so meh cpt2 pakai PB..
rasa y tidak perlu dibuat2 iaitu rasa nyaman sentosa sejahtera sentiasa dgn pb..
serious xtipu,kalau tipu nt mak tarik telinga...
kekalkan bentuk badan u olsss yer...sbb ape murid2?? 
sbb dia besssss...............


pakai PB dan jadi lah sebahagian dari PB QUEENS..
join my team for next photoshoot pada 3 nov 2012..
kerana ianya sangat membanggakan badan,wajah,dan poket anda..
bila dh lawa tengok cermin setiap seminit sekali sambil kembang2 idung..
meh saya pakaikan pada anda...rundingan dan percubaan percuma..
eh3 mmg xkena bayar lah..haruskah ku ulangi??
ok sekali lg rundingan dan percubaan percuma..lps tu pakailah percuma..

pm/call 013-5218181







Friday, 12 October 2012

CANTIK LUAR CANTIK DALAM

Hye olssss..Cantik luar cantik dalam cantik sana sini..kalau cantik lagi senyum sikit nk tgk..hihihi...Gojes2 semua today nk share tntg kolagen sbb kolagen sgt penting kpd kita y bergelar wanita u kekal cantik dan cergas...Mcm iklan kat tb plak,minum milo anda jadi sihat dan kuat!!! ok la jom tgk fungsi kolagen nie...

Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dlm badan manusia..merangkumi 30% daripada keseluruhan protein di dalam badan dimana ia menyokong sebahagian besar sel2 yang memberikan struktur,kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan..

Kalau badan menghasilkan kolagen,perlu ke ambil supplement??? Off course!! Mcm protein tisu2 lain,semakin usia meningkat,semakin lambat tumbesaran/penggantian tisu. Jadi pengambilan kolagen akan merangsang dan menguatkan kolagen y sedia ada dan merangsang pertumbuhan kolagen yang baru.

Vitamin diperlukan u merangsang penghasilan kolagen,kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan dimana penuaan berlaku semasa dan selepas umur 25 tahun..

Fungsi kolagen :

- menstabil struktur,melembap,menegang,dan menganjalkan kulit
- mengawal metabolisme tubuh dgn mencerna
-melindungi tulang rawan pd sendi daripada enzim dan kerosakan oksidatif
-meningkatkan penyerapan kalsium
-menampung air dlm tubuh
-untuk rambut dan kuku y baik
- melambatkan penuaan 
-menguatkan salur darah dan melancarkan pengaliran darah
-awet muda

kolagen y terbaik di pasaran adalah kolagen dari sumber ikan krn kolagen ikan mengandungi struktur kolagen y mirip dgn kolagen manusia..

As a woman...sy pn nakkan kulit y cantik dan sihat..kulit y lembap dan kesihatan luar dalam badan..

Jadi pilihan saya adalah : taraaaaa....

BB PLUS KOLAGEN


Bagaimana BB PLUS berfungsi??

Memulih - permbersihan toksin,penggantian peptida kolagen bagi rantaian kolagen y telah rosak ataupn lemah.

Membina - menguat dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida.

Memperbaharui - menggalakkan pertumbuhan dan penjanaan sel2 kolagen baru.

Dapatkan kolagen tambahan anda hari ini...
Pm/call wawa u special price : 013-5218181 


Thursday, 11 October 2012

HAKIKI BUKAN ALASAN

Alhamdulillah hampir 7 tahun berkerja sbg seorang anggota polis tiada halangan u saya berjaya dan inilah batu loncatan u sy lbh berjaya bersama PB QUEENS CLUB..
Permulaan saya bersama ATM 3 tahun lepas membuatkan saya berpandangan jauh ke hadapan (ayat skema) walaupn saya berkerja shif pagi petang dan malam...penat tu permulaan sahaja tp with this superb bisnes and group saya lebih menikmati kehidupan dan kebebasan kewangan sbb sebulan dpt 2x gaji...hihihihi....alasan??? Tiada alasan kalau mahu berjaya,tiada alasan walaupn sibuk dan tiada alasan walaupn kerja xtentu masa sbb kita y manage masa sendiri..
Penat2 berkerja hakiki tapi sgt enjoy dgn PB QUEENS CLUB sbb seriously langsung tiada tekanan dan langsung tiada masalah berbiz nie..
Syukur kerana dipertemukan dgn group y membimbing u cantik,bergaya dan sememangnya berjaya....

Mata panda y xdapat dibendung lagi...

Selesa dgn kehidupan hakiki dgn perkerjaan hakiki tapi saya terfikir adakah saya betul2 selesa atau seksa??
Jawapan bg diri sendiri selesa tapi saya langsung tiada wang dlm simpanan...sampai bila harus diriku begini??? (layan lagu ukays)
apalah bakti dan jasa saya u keluarga?? Dgn hakiki mmg terbatas sgt....

Alasan atau kejayaan??
Alasan atau keselesaan hidup??
Alasan atau perubahan???

Jom cipta kejayaan u diri sendiri...
Jom cipta kejayaan u keluarga..
Jom ubah hidup dgn ATM...

Hakiki atau part time tiada masalah...
Calling2 yer...wink wink!!!
013-5218181 (wawa)




Wednesday, 10 October 2012

PB QUEENS CLUB - TEASER

WELCOME TO MY PB QUEENS CLUB
COME ON GOJESSSS!!!

ehh...haiiii olsss...
Alhamdulillah dgn rasminya PB QUEENS CLUB telah dilancarkan..
Sabtu lepas (6 okt 2012) saya and group PB QUEENS CLUB buat official photoshoot bertempat di padang kota lama..with PB dan pakai PB buatkan diri saya sgt enjoy dgn club nie..masalah badan selesai,toksin dan asid dpt disingkirkan dgn berkesa,lemak2 y menserabutkan mata disusun dgn baik...
Fewwwww....Jom tgk disebalik tabir photoshoot PB QUEENS CLUB...
let's dance together...


Lama xmelilit turban..senang je nk buat..

Ohhh my english...

Jom masuk!!!

Posing memula....time nie dh mula menjadi2 posenya


Ok fine...Nie mmg menjadik2 mukanya

Muka aku tu fotogenik la sangat...lol 


Tunggu pic dari official photog yer....
Surely lbh puas hati lah sbb photog meme terbaik dari ladang...
Special thanks to my mentor cdm ayu dan cdm fitri y xputus2 memberi bimbingan dan idea u melaksanakan PB QUEENS CLUB...After this lbh banyak aktiviti dan grooming y menanti ahli PB QUEENS CLUB..dan dah makin ramai y daftarkan diri u kekal sihat dan cantik..
Ladies kat luar sana come and join us..
Sy dgn ikhlas hati nak mencantikkan u olsss..

Dgn join my PB QUEENS CLUB u olsss blh cantik,sihat,bergaya dan berjaya...

Ladies....u olsss kena cantik...
Pm/call 013-5218181









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...