Thursday, 30 August 2012

THUMBS UP!! ATM.....


THE BEST PART IN MY LIFE..
SANGAT BERSYUKUR DIPERTEMUKAN DENGAN ATM..LATIHAN Y BERKESAN SERTA BERTERUSAN UNTUK MERUBAH KEHIDUPAN..DIBIMBING PERCUMA SEPENUHNYA UNTUK BERJAYA..
KUALITI PRODUK DGN JAMINAN SEUMUR HIDUP...
PELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN,LEBIH DARI GAJI HAKIKI BULANAN..
MELANCONG PERCUMA 3X SETAHUN
ELAUN KERETA DIBAYAR

WAJAH CERIA ATM GROUP KE GUANGZHOU...

SATU TINDAKAN MERUBAH KEHIDUPAN..
FREE CONSULT..
CALL@TEXT 013-5218181 (WAWA)
013-5288181 (SYUKRI)

Wednesday, 29 August 2012

SHOPPING - GUANGZHOU

konon dalam chapter 1 tu cakap bwk 1 beg,berjimat kan...haaa nie ape kes masuk entry shopping..ok sila abaikan post chapter 1 tu,ala propaganZa sikit je,untung2 masuk astro ria chanel 104...setibanya kami semua kat guangzhou,ingat nk balik hotel ke mandi manda dulu tukar baju sbb cuaca kat sana sama cm mesia,panasss yoppp!! ropenya terus g shopping..bila dh shoping bermula lah perjalanan matawang RMB kat guangzhou,sana sini srappp srapppp srappppp!!! aku pn xmelepaskan peluang,alang2 murah...ehh mmg murah sangat kot..jadi terima kasih kepada en suami kerana membenarkan sy bershopping dengan berleluasanya...hak hak hak...gelak puas hati

di guangzhou dorg xtaw berbahasa omputih,melayu apatah lagi la kan so kami menggunakan bahasa perantaraan dgn memakai kalkulator,en suami lupa plak bwk mesin kira2 angry bird dia tu so pakai je la mesin y ada di kedai..opssss lupa nk wish most thanks to our tour leader mr richard sbb menasihati kami membawa bersama2 kapak siam ketika hendak menjalankan proses tawar menawar dan diskaun mendiskaun (ayat kau kemain lg ek)

cakap psl shoping confirm kaun hawa y sakan kan...hehe kalau cakap xde gambar rasa cm tak rock plak..!! jadi mari kita saksikan gambar rock nya yaaa...

mari senaman sebelum mengankat barang..
mula..1,2,3..8...8 lagi

yooooo!!!

start dah...mai3 murah

kalau shoping barangan kulit kena ushar dl takut terkena kulit mr pig

murah3

lawa kan

sesuai ngn tema shoping komplek..orensss dan orensss

hai...pening nak beli apa sume murah

buat koleksi

murah dan gojesss

hasil pembalingan kapak siam...capai target

lps dinner malam pn shoping lg...

welcome to shenzhen

ready dh nie

aitttt..........!!!! tgk kamera ke tengok paha amoi???

jom pusing

mall y sgt besar...atas bawak kiri kanan dlm tanah pn ada..

beli dan beli...pilih jgn xpilih

jadi beli ke x..jadi ke x???

pengalaman bershoping yang cukup mengujakan..yang sangat menyeronokkan..
penat membeli,penat mengangkut barang tu pastinya lah..tapi satu kepuasan bila nafsu bershoping dpt dilempiaskan pada tahap maxima...pergi 1 beg bawak balik 3 beg..muehehe...
ok la..nk folow saya bershoping lagi x?? kali nie nak ke london paris..
don't worry be happy...
free juga bersama ATM...dapat fly free,tiket dan semuanya ditanggung free,dapat duit poket lagi untuk shopping kat sana..
cantik dapat..duit dapat..melancong dapat..shoping pn dapat..mcm2 boleh dapat bersama ATM..
apa tunggu lagi..
calling2..text pon boleh..saya kongsikan kehebatan ATM..
013-5218181 (wawa)
013-5288181 (syukri)







RAYA DAN PB

hye olsss semua....selamat berhari raya..sekejap je masa berlalu dari bln puasa dan kini dah raya pon..dikesempatan nie wawa nk minta maaf pada semua kawan2 y mengenali,ampunkan jika ada salah dan silap.so,raya u olsss mcm mana? happening x? byk dpt duit raya atau byk hbs duit u raya?? alhamdulillah tahun nie wawa beraya bersama suami tercinta..kunjung mengunjng sanak saudara,mkn jgn cakap la mmg xingat punya bedal..nasib ada PB penyelamat badanku..hehe..permintaan PB pada bln puasa pn cukup mengujakan..yela sape xnak cantik kan time raya..

 wif abg syg 

Ramai y risau bdn naik lepas raya dan lbh risau bila baju kerja dah mula tak muat,mcm wawa jgk..kalau xturun berat at least dpt maintain pn jadi la..alhamdulillah sepanjang puasa dan hari raya konsisten pakai PB Berat wawa lgsung xnaik..wahh baguskan..and y happynya lagi tahun lps ada tempah 3 psg kurung moden y belum dipakai,bila masuk je kat badan baju semua dah loose..yela msa tempah jahit tu berat 80 kg dowhhh..nasib sempat alter,bergaya sakan la mokcik raya kali nie...


time raya banyakla hidangan fav kn...ms makan xingat dh cm bela jin jadian dlm badan lps tu br nk menyesal bl tgk badan dpn cermin pastu nanges sampai banjir 1 rumah..selalu pn mcm tu kn..dah tu mcm mana nak kekal bentuk bdn??? senang sgt..makan apa saja dan kekalkan bentuk badan dengan PB..

PB..BEST PRODUCT IN MALAYSIA

nak tengok kemaintainan badan saya...jom3..

masa nikah..julai 2012

raya time...
baju tempahan tahun lepas..alaaa y ms berat 80 kg..
sempat alter pinggang ngn kain je..lengan baju still besar

maintain...

nak pakai PB,nak kekalkan kecantikan,nak kelihatan sihat dan muda..
nak pakai PB free and nak free fitting...
kasi tel ini no ok...
free gift dan rebate setiap pembelian menanti anda..
confirm puas hati... 013-5218181


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...