Friday, 30 March 2012

MUTIARA KATA


PELUANG YANG BESAR ITU DATANG DENGAN TIBA-TIBA,

DATANG TIDAK MENENTU MASA,

DATANG DI SAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN...

NIKMATILAH PELUANG ITU DENGAN BIJAKSANA,

REBUTLAH PELUANG ITU KERANA PELUANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA.....

JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU....
>_<


-PROF DR HAMKA

Thursday, 29 March 2012

JALAN-JALAN CARI MAKAN-DENAI TROPIKA

jemput jemput jemput........
semalam selepas kelas bimbingan dan latihan di safira club en yayang telah membawa saya ke kedai makan kawan en yayang yang sangat gojesss dan memukau nie....opssss lupa,selain kami juga ditemani oleh rakan kongsi kami aitu akim dan owner kedai nie sendiri...tq abang owner sebab belanja kami semalam...
nama kedai nie DENAI TROPIKA,lokasi terletak di SG, ARA PENANG

sampai ke kat pintu masuk nie,wowwww!!! mmg cantik...
perkara utama bermain dlm otak " kedai nie musti mahaaaalllll"
opsssss salah sangka rupanya


air pancut kat lorong masuk mendamaikan....rs tenang jew...

suasana kedai,semuanya owner dan isteri yang reka dan susun atur sendiri..
makanan kat sini mmg mabelessssss.....sedap kot,rasa nak tinggal sana dan makan free..panggg!!!!!
kata owner kedai nie sume paste makanan adalah buatan sendiri..

pekerja kat kedai nie sume pakai uniform....y uniknya setiap pekerja ada pangkat,ada y kopral,ada y sarjan..hihi..ape pon servis mmg terbaekkk!!! rs mcm dok hotel five starrrr


haaa y nie buat i tertarikss sangat...lovely,lovely,lovely table...
imagine u olssss sedang menikmati makanan y enak dengan bunyian air y menenangkan....fuhhhhh!!!!
mintak satu bwk balik rumah blehh????


kalau xnak dok table y ada air tu bleh dok kat pondok nie,lepas tu terus main pondok2...
ukiran kayu y ada kat pondok nie pemiliknya ukir sendiri...sangat cantik...

saya bangga ngn kejayaan anak bangsa sendiri...abang owner nie ada 2-3 kedai makan y diusahakan,kedai y nie br ja dalam 2 tahun,y len2 ada y dh 10 tahun pon..bila kami tanya apa rahsia kejayaan dia,dia jawab "apa pon y kita buat kita mesti berani"...
"nak buat apa pon mesti usaha,kena buat dan terus buat",alaaa kalau omputih kata practice make perfect
bermula dari 0,dari bawah,dari xtaw apa2,dari xdak duit,dari kecil2lan dan inilah hasilnya..mn ada berniaga hari nie esok terus kaya,maw usaha maaaa....hihi...

kalau nak taw bes ke x,sedap ke x makanan kat sini silalah datang yer..........
dijamin anda akan puas hati....should try...dr 5 star i bagi 4.5 star
en yayang nanti kita datang sini lagi yer..tq bawakkan....
>_<
ok byeee


Wednesday, 28 March 2012

TESTIMONI AYU

bila saya bercerita tentang PB kepada wanita,always they olsss cakap org yang berbadan besar je pakai baju ajaib PB nie,y kecil dan kurus tak payahla pakai sebab dh kecik,nak kecik tang mana lagi kan...haaaaa silap sebenarnya ladies kat luar sana yerrr.........sebelum nie dh diterangkan PB nie 70% kesihatan dan 30% kecantikan..kepada ladies kat luar sana y kecil atau besar kena pakai PB nie sebab apa?? apa y ada pd badan kita dan dalam badan kita surely kita xtaw...dan sering saya tengok ladies yang badan kecil pon ada mslah pd bahagian badan ex perut buncit,lemak kat belakang badan,tyre spare,dan banyak lagi..ada jugak yang terlalu kurus sampai tak nampak struktur badan,haiii sayangnya badan kalau xjaga,kita nie bila berjalan semua org pandang okesss....
testimoni kali nie nak story about ayu..ayu nie salah sorg my testimoni sebab badan ayu sangat cantik,kurus selim melim gitu olsssss....permulaan perkenalkan PB pada ayu,ayu pon citer mmg dia kurus dan badan cantik tapi badan ayu rasa tak bermaya,cepat letih tambahan lagi ayu nie kuat bersukan...
bila ayu pakai PB apa keletihan sume hilang,badan segar dan energy pon lebey...kata ayu,kulit makin cantik bila pakai PB dan add on jugak dengan maharani...nak tengok badan ayu??? jom!!!


nampak kan perbezaan badan ayu??? mmg ayu dh sedia kurus tapi kat badan dia tetap ada mslah......y pntg badan ayu sihat luar dan dalam..gambar dulu sebelum pakai PB,gambar kini selepas pakai PB...gambar kini fuiyoooo cutting badan ayu perghhhhh lawa derrrrr......muka ayu pon dh kurang tembam,hihi..sangat manis dan sweet sampai boleh kena kencing manis,awww
ladies yang berbadan kecil kat luar sana jom pakai PB,kesihatan dan kecantikan seiring bila PB melekat kat badan u olsss........
do call or text wawa: 013-5218181
rundingan dan percubaan percuma


Tuesday, 27 March 2012

TAK TERCAPAI DI AKAL

u olssss teringin nak pergi bercuti kat eropah x?? like paris,new york,london,swiss,rome...
besss kan kalau dapat tour europe,jangan kata lama 4,5 hari pon dah memadai..
alangkah bagusnya kalau time nak p tu winter,dapat main salji...
alhamdulillah wawa dipilih oleh ALLAH untuk menjejakkan kaki di bumi eropah iaitu  holland,belgium pada 12-18 april nanti,insyallah tiada aral akan sampai nanti........olss nak taw saya dapat tiket ke europe nie free jew,semuanya hasil bersama akademi taipan,mmg tak percaya tapi harus percaya..
thankssss to akademi taipan dan most thankss pd en yayang kerana menghadiahkan percutian nie kepada saya...mmg xtercapai di akal nak sampai ke sana nanti,excited jangan cakap la sebab 1st time nak sampai europe,dulu hanya cuma boleh mimpi saja,impian y mmg ada tapi tak mungkin akan dapat sebab taw kos nak tour europe mmg sangat mahal..mana mampu kalau nak pergi dengan gaji hakiki....

ini adalah sumber inspirasi ketika mula2 saya dan en yayang fight untuk ke holland dulu...
beli bunga tulip plastik dan letak dalam bilik,hari2 tengok u...

lepas ja dapat surat dari syarikat mengatakan dapat tour ke europe,cepat2 buat pasport dan kali pertama buat pasport nie...kalau g oversea pon pegi thailand je la pakai border pass...ok sambung,lepas tu cepat2 jugak isi borang permohonan ke luar negara,hihi yang nie pon dugaan jgk sebab kena reject,so apply balik..insyallah lulus yer kak kerani,lagi 15 hari nak fly nie.......

saya akan pergi dengan group akademi taipan...
masa saya dan group pergi nanti spring time!!!! yeyyyyy dapat pegi kat tempat mcm gambar di atas..
HOLLAND memang menjadi tempat yang saya impikan sejak kecil sebab saya sangat minat dan suka dengan bunga tulip...sampai research tentang bunga tulip nie..ada lebih kurang 60-70 spesies tulip,haaa banyak kan,lagi satu sebab suka sangat tulip nie ada 7-10 warna termasuk warna yang dimixkan oleh manusia...nanti ms tour kat sana saya dan group akan menghabiskan masa sehari suntuk di keukenhof garden nie....ohhhh teruja betoiii
lepas tu ms tour tu nanti saya dan group akan dibawa melawat ke kilang batu permata,kilang pembuatan keju dan wooden shoes,ke fremantle untuk shopping,naik waterdom bus merentasi sungai amsterdam untuk melihat pemandangan yang cantik kat sana dan banyak lagi tempat nak pergi...

MOTIF?????
yihaaaaaa!! nak pergi sana kena la buat persediaan,tak der pengalaman dan tak tahu nak bawak ape...so,kena tanya la kwn2 yang dah pernah tour europe...
masa kat k.l hari tue sempat en yayang saya bawak saya pergi shopping kat sunway pyramid beli barang keperluan untuk ke sana...thanks lagi sekali en muhamad syukri

dapat beli luggage dan baju sejuk y tak brapa sejuk sangat,beli y nie dulu sebab masa suntuk..
singgah pon kejap je ms tue...

lepas tour europe nanti insyallah saya,en yayang dan group akademi taipan akan tour ke GUANGZHOU pula...semuanya percuma bersama akademi,latihan dan bimbingan berterusan,kejayaan demi kejayaan diraih..bersama akademi satu demi satu impian boleh jadi kenyataan..jom join graduan usahawan bersama akademi,boleh cantik,jana pendapatan dan melancong free,sekali lagi free okesssss....
anda tak pernah melancong??
tak pernah ke luar negara??
tak ada pasport antarabangsa??
mehh saya kongsikan..semuanya percuma...
do text or call me : 013-5218181
ok baiiiiiiiiiiiiii


TAIPAN TRAINING USJ 9

Ok mari kita mulakan cerita di taipan training centre dengan gambar2 cikgu dan mentor wif me yang sangat cun semuanya(sambil senyum kambengg)......kipas tu souvinier sepesel from cikgu dan mentor haryati dari vietnam taw...thanks cdm..
last sunday saya bersama en yayang syukri sempat ke Taipan training centre di usj 9,mendalami ilmu,mengambil semangat dari cikgu dan mentor serta warga akademi y mencipta kejayaan demi kejayaan kat k.l sana..

setiap minggu akademi akan adakan kelas latihan dan bimbingan setiap selasa dan ahad,lama jgk xkesana so tercapai sudah hasrat kami...memperkenalkan cikgu dan mentor dari kanan cdm ku yah,cdm otai kami cdm kartini,cdm mentor i cdm ayu and cdm in the making,i letewwww....

 emcee hebat CDM HARYATI...
mmg gojesss dan comel cdm nie,sekali tgk mcm anak dara u..
panas2 sebab baru balik dr vietnam..katanya CDM kita nie shoping sakan kat vietnam smpai tak cukup beg,walaweeehhhh bessss



kata-kata aluan dari CDM MENTOR i CDM AYU y comelsss 
lenggok cakap cdm ayu y sangat lembut dan mengujakan,dari tak pandai apa2 terus dibimbing dan diberi tunjuk ajar oleh akademi,dari kaca menjadi permata...haishhhhhhh kalau nk taw kehebatan mentor saya nie kena datang ke safira yerr....lihat dan dengar sendiri

Tugas ice breaking membentangkan 7 faktor kejayaan diberikan kepada en yayang me DDM SYUKRI
diharap ilmu yang disampaikan dapat dikongsi bersama..rasanya berapi en yayang kali nie len mcm sikit laaa...mungkin sebab angin naga dari penang kottt,menyembur apinya...ninnn diaaa!!! kalau y mengantok kompom terbeliak bijik mata..kuang kuang

penutup sama2 menyanyikan lagu HAMBAMU
tengok la saya y dongak kelangit gitu jewww!!!..hahaha over the acting plak...
"setibanya di sisimu ku berserah,terimalah ku hambamu ALLAH........"

selesai BOP kami semua turun ke stokis,ada yang beli barang,buat pendaftaran,fitting PB,close dan close untuk bulan mac..... 

nak cantik mcm kami tak???
pakai la PB...satu kerusi boleh muat 3 gurlz y comelss nie.........
haaaa we olsss sembang,amek dan tukar ilmu atas kerusi nie dengan selesa...
dari kanan CDM ANUM y cun melecun,tengah DSM YAN y gojess dan tudung oren me lerrr...
So,sape yang nak jadi graduan AT do call me ok..
latihan dan bimbingan percuma..
jana pendapatan dengan akademi taipan....tindakan anda merubah segalanya
wawa : 013-5218181








Monday, 26 March 2012

TESTIMONI ZIERA

Testimoni lagi............kali nie kat selangor...
hihi nie adik ziera,masih bujang dan bekerja di selayang...
ziera nie kawan kepada kenalan en yayang nama dia nurul...so ziera  nak kahwin nanti,nak kurangkan berat badan dan nak tahu cara penyusunan lemak y betol...memilih PB kerana tahu kualiti dan jaminan PB mmg terbaik di kalangan yang terbaik....citer pasal ziera dan nurul,saya ke rumah mereka pada jam 2.00 pagi.....mengantuk??? tak lah sebab suka tengok adik2 nie bersemangat nak cantikkan badan...dorg sanggup tunggu kami sampai walaupon lewat,thanks yer adik2 yang gojessss dan sangat peramah..
tak nak citer panjang la..tengok sebelum dan selepas ziera pakai PB yer..

SEBELUM

Ziera mengalami masalah di perut,lengan dan peha...dari gambar u olsss boleh tengok masalah di badan ziera,tapi xpe ziera akan cantik dan sure cantik lepas nie....ziera tambah pula dengan maharani untuk kesihatan dalam luar badan...
moh ler tengok lepas PB disarungkan ke badan ziera....
v
v
v
v
v
v
v
v
v

SELEPAS

wahhhh kelas la ziera,mmg kurus la...mmg selim melim dik...
ziera sendiri pon xpercaya ngn badan sendiri,lepas ja pakai PB seluar ziera longgar,baju pon sama...
segala yang tak perlu ada di badan ziera telah di susun rapi oleh PB...
tahniahhh nurul dan ziera kerana memilih untuk kekal cantik dan langsing..lepas nie mesti cantik lagi adik ziera nie..hihi
sape yang nak cantik??? i'm sure ladies y kat luar sana semuanya nak cantik dan cik2 abang ladies pon mesti  nak u olssss kekal cantik kan?? apa tunggu lagi....
do text or call wawa ok
013-5218181


TESTIMONI AIDA

Assalam olssss..maaf yer seminggu xupdate,minggu lepas agak sibuk sikit kes pon banyak kat mahkamah nie..
minggu nie br berkesempatan mempostkan story terbaru about my slim,shape and beauty program..
weekend lepas saya ke selangor dan kuala lumpur bersama en yayang saya dengan tujuan memakaikan baju ajaib PB dan hantar semua order2 dari cust dan kawan2 di k.l....disamping tu jumpa kawan2 kami kenalkan peluang berniaga bersama akademi, ambil ilmu dan semangat dari cikgu dan mentor akademi serta warga akademi yang baru balik melancong foc ke vietnam...mmg sangat wowww!!!! dorg shoping sakan wooo,xpe guangzhou nanti turn i plak k..hihi
2 hari kat sana pergi fitting PB kat kawan2,so testimoni kali nie adalah kawan saya semasa rekrut polis di pulapol k.l dulu....aida namanya,sudah kahwin dan ada 2 org anak..aida mengalami masalah di perut walaupon badan dia menten cun n slim gitewww..org berbadan kecil pon ada mslah pada bahagian badan yang tersendiri..jom review gambar aida sebelum saya pakaikan PB pada badan dia.. 

SEBELUM 

nie la aida,pakai uniform polisss u,tabik springgggg dulu!!!! tgk xde y berubah pon sama gak mcm zaman rekrut dulu,mmg kecik molek cik adik nie,hahaha   aida ko still menten comel yerrrr,jelesss i..jelaslah org berbadan kecil mcm aida nie sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan,dan PB adalah pilihan yang tepat bagi aida...nak tengok gambar selepas aida pakai PB?????
v
v
v
v
v
v
v
v

SELEPAS

Haaaaa......terkejut kan???? kecil kan??? slim kan??? cantik kan badan dia kan kan kan???
mmg nampak perubahan yang drastik pada dia...kecil molek dh sedia ada,bila pakai PB lagi la selim melim u..mcm anak dara...
aida juga add on maharani u kesihatan luar dan dalam badan dia....
anda nak cantik?? nak cun?? nak slim macam aida nie??
dengan PB anda akan dapat penyelesaian masalah badan dan teknik penyusunan lemak y betol......
can u imagine olssss kalau lemak kt badan banyak,gelebeh sana sini dapat diselesaikan bila pakai PB,dapat di susun dengan teratur dan rapi tanpa sebarang kesakitan...
rundingan dan percubaan percuma...
mai mai mai call wawa ok...013-5218181
atau boleh add fb wawa y tertera....



Sunday, 18 March 2012

TESTIMONI FARAH


hye olssss.....sory yer lambat pulaks post blog y dijanjikan..agak bz dengan road tour abpbh,eh3 silap plak...hihihi just joke olssss...
so,spt yang dijanjikan hari tu kat dlm fb,memperkenalkan next testimoni i....wit witttt...

SEBELUM 80 KG

This is farah..
b4 farah pakai pb,dia disahkan menghidapi penyakit leukimia..
perasaan ketika tu hanya berserah,usaha sebaik mungkin u pulih dan usaha dengan penuh pengharapan kepada y esa supaya sembuh dari penyakit yang dihidapi...farah org y sangat positif....
kemudian farah diperkenalkan dengan baju ajaib premium beautiful kebetulan masa tu badan farah agak gempal..bukanlah berharap akan sembuh sepenuhnya tetapi farah tetap mahu berusaha,positif dan terus positf..farah nak kurus dan manalah tahu penyakit farah akan sembuh...
doktor beri tarikh untuk farah menjalani satu proses rawatan mengambil air tulang belakang
farah pakai PB dan juga makan celgynic dengan konsistan sebulan sebelum air tulang belakang di ambil..
sehinggalah sampai tarikh yang diberi doktor,farah ke hospital dan diperiksa sekali lagi u mengesan tahap leukimia yang farah hidapi 
setelah beberapa ujian yang dijalani sebelum mengambil air tulang belakang,berkat doa dan dengan izin ALLAH S.W.T alhamdulillah doktor sahkan sel leukimia dalam badan farah dah tak ada...terkejut dan hairan dengan apa y terjadi,tapi inilah kuasa tuhan dan usaha yang xpernah putus dari farah..bersyukur farah telah pulih,usaha farah tidak sia-sia...ajaib kan??? kan dh cakap baju ni betul2 baju ajaib..
hehe tapi semua nya atas kuasa y esa,kita cuma mampu usaha,tapi usaha lebih bagus dr tak buat apa2 kan??
skrg farah dah pulih sepenuhnya,farah dah jadikan PB nie pakaian dalam utama beliau,tiada pakaian dalam y lain selain PB...farah tambah lagi dengan celgynic dan garam buluh...
dan inilah hasilnya...farah betul2 dah transform dirinya..

SELEPAS 51 KG
fulamakkkkk betol2 cun la badan farah

macam kim kardishan

wewitttttt!!! farah mmg cun, we olsss panggil dia kim kardishan...
farah pon dah join our ratu PB team dalam program slim,shape and beauty nie...u diserve it farah!!!
PB sangat sesuai u semua golongan,semua peringkat umur...
penyakit datang dengan kehendak ALLAH tetapi kita haruslah berusaha untuk menyembuhkannya....
ternyata dengan pemakaian PB bukan saja bentuk badan akan berubah menjadi lebih cantik tapi menghindarkan kita dari penyakit,insyallah..
ladiesss,jangan bertangguh untuk memiliki badan yang cantik dan menawan mcm farah nie yer...
kompom u olssss akan puas hati gitewwww...pakai PB badan cantik,abg pon sayang sebab tu la PB nie digelarkan baju abang sayang,hihi
jom lakukan perubahan,u olsss berhak cantik dan harus cantik..
bkn saja u y tersayang tetapi juga untuk keyakinan diri..
rundingan dan percubaan percuma diberikan..

do text or call me wawa : 013-4133342 / 013-5218181


Wednesday, 14 March 2012

KENAPA PERLU PILIH DAN PAKAI PB??

KENAPA LADIES PERLU PILIH DAN PAKAI BAJU AJAIB PB NIE?????
LET'S LOOK............




PERINTIS - PB telah pon berada di pasaran selama 14 tahun dan merupakan satu2nya pakaian dalam berteknologi tinggi di malaysia.


FUNGSI - Fungsi PB telah pon di akui menjaga 70% kesihatan dan 30 % kecantikan,menjaga kesihatan luar dan dalam setiap wanita yang memakainya.dan PB menjadi pilihan wanita yang mementingkan kecantikan.


PENGIKTIRAFAN - Dalam banyak pakaian dalam pembentukan badan di pasaran,PB telah mendapat pengiktirafan daripada persatuan pakar tulang US dimana ia membantu masalah tulang belakang dengan selamat,hati2 dengan pakaian pembentukan badan di pasaran,di khuatiri boleh menyebabkan masalah tulang belakang.




SUPERBRANDS - Satu-satunya pakaian pembentukan badan yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND atau produk terlaris di pasaran di malaysia.Semakin hari semakin ramai yang memakai dan memiliki PB


INSURAN - Syarikat telah insurankan korset ini dengan insuran bernilai 2.2 juta jika ianya menyebabkan masalah atau menyebabkan penyakit kepada diri pemakainya.Alhamdulillah setakat ini masih tiada sebarang aduan.


BERTEKNOLOGI TINGGI - Setiap inci pada PB ini dijaga kualitinya. Jahitannya dari teknologi US dimana ia tahan regangan dan tidak akan membesar walaupon saiz si pemakainya besar. Fabriknya yang di import dari Jerman yang membolehkan ianya seimbang dengan suhu badan mengikut suhu sekeliling dan meresap peluh serta tidak berbau. Teknologi FIR dari jepun diserap masuk dalam benang dan berfungsi sebagai kaedah rawatan untuk badan manusia. 





JAMINAN - Satu-satunya pakaian pembentukan badan di malaysia yang mempunyai jaminan seumur hidup, jika ada sebarang masalah,boleh hantar ke stokis atau dealer untuk servis dan baik pulih secara PERCUMA.


Rugi kan kalau tak bentukkan badan kita dari awal,rugi jugak yang tak memilih PB sebagai pakaian dalam untuk membentuk badan yang cantik.seriously mmg kesan dalam masa y terdekat jika ladies memilih PB,bkn  sahaja cantikkan badan malah PB berfungsi untuk mencantikkan kulit ladies yer.......
kepada yang masih tercari2 pakaian pembentukan dalam yang sesuai,boleh text dan kol me,rundingan dan pemakaian percuma. hadiah percuma juga menanti anda.

wawa : 013-5218181 / 013-4133342

Tuesday, 13 March 2012

HEALING CRISIS

hyeee olsss....
want to share tentang healing crisis bila pakai baju ajaib PB...
perlu juga share ngn u ols sebab takut u olss salah faham bila pakai PB nie..


selalunya semasa awal pemakaian baju ajaib PB nie,u ols akan mengalami " healing crisis ". proses nie berlaku disebabkan proses penyahtoksin dari dalam badan anda sedang berlaku dan setiap individu tidak sama keadaan dan tindakbalasnya...dan ianya berlaku bergantung terhadap kasihatan badan u olsss ok..jangan risau sebab tidakbalas nie cuma sementara sahaja,lebih kurang 2-3 hari akan ok semula..semua perubahan dan tindakbalas tu adalah positif kerana ia adalah tanda penyakit u olsss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya dilenyapkan terus dari badan....much better dikeluarkan dari disimpan kan????



SIMPTOM-SIMPTOM YANG BERLAKU :

  • SAKIT KEPALA - bagi yang kerap sakit kepala dan migrain,pastikan minum banyak air
  • SAKIT TULANG BELAKANG - tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
  • KENTUT DAN SENDAWA - tindakan membuang angin dalam badan,ada banyak angin dalam badan dan badan berasid
  • SAKIT-SAKIT BADAN - masalah sakit sendi,fungsi PB adalah seperti urutan badan meghilangkan sakit sendi
  • PAYUDARA TERASA SENGAL - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula struktur payudara
  • GATAL-GATAL BADAN - terlalu banyak asid di dalam badan dan asid tersebut akan dikeluarkan oleh peluh,kesan2 hitam di pinggang mungkin berlaku,teruskan pemakaian supaya toksin berasid dapat dikeluarkan sepenuhnya.
so,pada yang belom try and nak rasa keberkesanan baju ajaib PB nie surely sangat la u olssss akan cantik dan sihat selepas memakainya...70 % kesihatan 30% kecantikan...confirm u olsss jatuh cinta dengan PB nie.. trust me...untuk rundingan serta percubaan percuma boleh la text or call me yer

wawa: 013-5218181 / 013-4133342

MAHARANI HALAL KE?????




Sudah semestinya halal dan diluluskan oleh kementerian kesihatan..........
ada sesetengah customer yang bertanya soalan nie kepada saya so kat sini saya nak buktikan yer...sijil halal maharani telah dikeluarkan oleh China Islamic Association (badan islam di luar negara yang di iktiraf JAKIM) dan telah diiktiraf halal oleh JAKIM


USAH DIRAGU


JUGA DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA 
MAL 200144119T

FOR MORE INFO DO TEXT OR CALL ME
WAWA : 013-5218181 / 013-4133342





Friday, 9 March 2012

WANITA MURUNG DENGAN BENTUK BADAN

pernah baca keratan nie??

nak sambung tentang bentuk tubuh badan kita,wahai wanita di luar sana setujukah anda jika saya katakan wanita malu dan murung dengan bentuk badan sendiri??? means that malu dengan bahagian tubuh y bermasalah??? berdasarkan kajian 90% wanita malu dengan tubuh badan sendiri..perkataan WANITA itu memang cukup cantik tapi bila diri sendiri tengok penampilan diri dengan masalah kesihatan yang dihidapi semesti hilang cantiknya,hilang serinya dan hilang manisnya..bagi yang berkahwin lagi la penting sebab kena selalu cantik di depan si suami..saya dulunya sangat stress sbb badan bermasalah,nampak makanan rasa takut nak makan padahal bkn ikot pon pola makanan seimbang y betul,hihi..
kalau terlalu taksub nak kurus pon salah jugak,ada juga yang tersilap ambil suplemen u kurus yang membahayakan diri..tak kurang juga yang melaburkan duit yang banyak ke pusat pelangsingan tapi hasilnya mengecewakan..masalah badan pon berlarutan dan buatkan wanita MURUNG,RENDAH DIRI,KECEWA dengan bentuk badan sendiri..
takkan nak jadi cm nie?? buruk benorrr yongg!!!

dan apa sebabnya perasaan mcm tu timbul???

BERAT BADAN YANG BERLEBIHAN
alamakkk kesian kerusi tueee

PERUT BUNCIT
ouchhhh seluar tu kecik la

 LENGAN BESAR DAN MENGELEBEH
tengok tu berlebih2 isi

PEHA BESAR
selalunya susah nak cari saiz seluar,pinggang ok peha tak muat

KURUS KERING
tak cantik jugak nampak selari jew

BONGKOK

BREAST DAN PUNGGUNG JATUH SEBELUM USIA SEBENAR
terjadi akibat pemakaian dalam yang salah



saya tak risau dan murung sebab PB ada...anda pon tak perlu murung lagi sebab PB penyelesaiannya
sangat murah,selamat,berkesan dan sangat berbaloi...
kat bawah nie 3 testimoni berserta 3 perbezaan umur

IT'S ME
age = 20++

PUAN AYU YASIN
age= 30++
beza sangat

PUAN FARIDAH
age= 40++
vogueee and mantap gituu

PB sangat sesuai untuk semua peringkat umur..yang tak cantik boleh cantikkn yang xde bentuk boleh bentukkan..tak kisahlah umur berapa pon surely u olss boleh cantik n vogue da vassss..
selesaikan apa sahaja masalah bentuk badan anda dan dapatkan bentuk badan idaman anda..
YOU DESERVE TO LOOK BEAUTIFUL,HEALTY AND FEEL GOOD..
katakan selamat tinggal pada kegemukan dan masalah berat badan...
ladies boleh call atau sms untuk rundingan serta percubaan percuma...
wawa : 013-4133342




KENALI BENTUK TUBUH BADAN ANDA


Jom kenali bentuk tubuh anda..
seperti gambar kat atas tuh...
Ada 4 jenis bentuk badan,yang pertama bentuk apple di mana bahagian atas badan besar,yang ke 2 bentuk pear di mana bahagian bawah badan besar,yang ke 3 bentuk badan surat kabar atau pembaris di mana bawah dan atas sama besar.. ada antara kita y tahu bentuk badan kita dan ada y xtahu pun sebenarnya...
so,bentuk y ke 4 credit to ladies yang bentuk badannya macam jam pasir,mmg awesome badan bentuk jam pasir nie,senang nak muat pakaian dan senang nak cari saiz,also bentuk jam pasir nie adalah bentuk badan yang di idami setiap wanita seluruh dunia..ada beberapa faktor yang menyebabkan badan kita mcm tu,antaranya wanita yang sudah berkahwin dan melahirkan anak,aktiviti harian dan pemakanan kita akan menyebabkan badan naik,berpenyakit,dan terjadinya bentuk badan y besar kat sana kecil kat sini dan sebagainya..di situlah kita akan sukar memilih pakaian dan sedaya upaya menyembunyikan bahagian badan kita yang besar..so,bila nak atasinya??? jangan terus bermurung sebab PB adalah penyelesaiannya
anda inginkan tubuh idaman anda???mahukan tubuh jam pasir idaman semua??? kenalah pakai baju ajaib PB..sebab apa kena pakai PB??

 

rekabentuk yang terperinci,spesifikasi dan profesional serta penyelesaian kesihatan badan,kecantikan badan dan membina keyakinan diri
siri pembentukan badan,kontur buah dada,kontur pinggang yang ramping,kontur pinggul yang terletak rapi..sangat selesa dan mudah dipakai setiap hari walaupun melakukan aktivi lasak. dengan pemakaian PB akan membentuk dan mengembalikan semula bentuk badan asal penggunanya..
kelebihannya mendapat anugerah pakar tulang antarabangsa,anugerah superbrands dan kualiti jaminan ke atas kerosakan seumur hidup..

ANDA BERHAK MEMILIKI TUBUH YANG CANTIK DAN BADAN YANG SIHAT...
call or text me wawa : 013-4133342



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...