Thursday, 8 November 2012

PERUBAHAN POSITIF

ASSALAMUALAIKUM uolssss.....
memandangkan ramai y dah tegur n ramai y xpercaya tmasuk kwn baik sendiri yer..hehe sebenarnya en suami pn merasai perubahan diriku tapi dia kan xsuka menunjuk so lebih baik diam saja..ahakssss!!!

btw...berubah ker?? secara luaran absolutely berubah..dari suka2,dari xminat,dari xpandai..
3 years before,hmm xpyh la upload pic sbb dl mmg selesa dan lbh fun dgn jeans,t-shirt and sneakers,tambahan aksesori sipar jepun..xpandai bermake up nie,xpandai skirt2 kembang n fesyen bagai..baju kurung setahun sepasang je tu pn ms raya,just pakai apa y minat dan suka..

perangai???? haahaha bab nie mmg suka..kasar,ganas,lasak,blh dikatakan kurg peradaban dan perilakuan la dulu..eh3 itu dulu la kan,sejak bila aku berubah nie sendiri pn xpasti..

cakap xserupa bikin td kata xmaw upload kan..
agak selekeh la pakaian fav pergi dating dolu2..

muka xmake up dolu2 mmg selalu sgt dah

muslimah sejati date tp pantai...huhu

now...semua skill main redah dan buat..main hentam asal jadik jew..make up??? pertama kali belajar dari you tube pastu upgrade dan upgrade,xpandai pn tapi hantam sajalah labu..asal muka xpecah sdh..
dressing?? nie lagi lawak,dr dulu suka kontra smpai kena tegur minah rainbow baju kaler lain hbeg n tudung kaler lain..skrg ni nahhh hambekkk!! sume model dlm majalah pakai kontra..dolu xpernah ada heels,rs cm bini popeye jatuh longkang bl pakai heels..skrg bersusun dlm lemari smpai kena marah dgn abg hensemku..

part plg bes dlm semua sepupu sepapat sebaya aku sorg je y plg selekeh n pakai barang2 pasar malam..balik kpg ada gathering kumpul sepupu2 n kenduri,mmg tebal muka sbb pakaian dan style aku mmg membosankan..sng citer dl tgk muka sendiri kurg selera lol...

lps je 3 tahun..






ok..tengok sendiri perbezaan yer olssss....
semuanya atas kemahuan..semuanya dari kosong..aku xpandai bab2 bergaya nie tp masih mengekalkan moto "hentam asal muka xpecah"
cilok idea2 dlm majalah n google,semuanya dr suka2 cuba..bermula bila bersama ATM,pergi dinner and event perghhhh tgk sume2 ladies bergaya kalah retis u..so,dgn penubuhan pb queens club msh belajar cara2 nk kekalkan kecantikan dan kesihatan...
perubahan y sgt positif,bkn nk membangga diri atau menunjuk pandai tp u kepuasan diri..ALHAMDULILLAH...jom berubah ke arah y lbh baik,cantik,dan sihat..

LOVE - WAWA


















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...