Wednesday, 10 October 2012

PB QUEENS CLUB - TEASER

WELCOME TO MY PB QUEENS CLUB
COME ON GOJESSSS!!!

ehh...haiiii olsss...
Alhamdulillah dgn rasminya PB QUEENS CLUB telah dilancarkan..
Sabtu lepas (6 okt 2012) saya and group PB QUEENS CLUB buat official photoshoot bertempat di padang kota lama..with PB dan pakai PB buatkan diri saya sgt enjoy dgn club nie..masalah badan selesai,toksin dan asid dpt disingkirkan dgn berkesa,lemak2 y menserabutkan mata disusun dgn baik...
Fewwwww....Jom tgk disebalik tabir photoshoot PB QUEENS CLUB...
let's dance together...


Lama xmelilit turban..senang je nk buat..

Ohhh my english...

Jom masuk!!!

Posing memula....time nie dh mula menjadi2 posenya


Ok fine...Nie mmg menjadik2 mukanya

Muka aku tu fotogenik la sangat...lol 


Tunggu pic dari official photog yer....
Surely lbh puas hati lah sbb photog meme terbaik dari ladang...
Special thanks to my mentor cdm ayu dan cdm fitri y xputus2 memberi bimbingan dan idea u melaksanakan PB QUEENS CLUB...After this lbh banyak aktiviti dan grooming y menanti ahli PB QUEENS CLUB..dan dah makin ramai y daftarkan diri u kekal sihat dan cantik..
Ladies kat luar sana come and join us..
Sy dgn ikhlas hati nak mencantikkan u olsss..

Dgn join my PB QUEENS CLUB u olsss blh cantik,sihat,bergaya dan berjaya...

Ladies....u olsss kena cantik...
Pm/call 013-5218181









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...