Tuesday, 23 October 2012

AEROBIK WITH PB QUEENS CLUB-SIHAT GITEWW

sabtu lepas bertempat di taman belia,pulau pinang iolsss with team pb queens bersenam robik menyihatkan badan bersama fitline..mmg ramai dan mmg terujassss yer sbb lama xaerobik bagai nie kan,maklum la semenjak dua menjak nie sifat kemalasan makin menular di dalam diri..bila kemenularan tu menjadi2 mula la kenaikan berat badan pon makin menjadi..
sebut je psl berat badan mesti ingat ideal..bkn susu IDEAL..
sebut je psl berat badan mesti ingat kurus..
badan cantik je mst sebut psl berat badan..
yela sape xnak cantiksss kan...
aktiviti nie adalah aktiviti y termasuk di dalam program pb queens club disamping photoshoot u pb queens semua yer..
review sepanjang senam robik pb queens..

our instructor kak wan y sgt happening da vincci

oppa gangnam style...(sambil buat gaya mcm psy)

sekali tgk mcm latihan joget pahang... >_<

Arqan y kesana,kemari,kesitu...tetap comel

ini aksi wajib pb queens

kanak-kanak y xbrapa nk ribena sgt

refleksologi jer bang

alololoooo..rania pn nk aerobik jgk..tunggu besar yer cyg

3 hensem boy my queen

letih kerrrrr

twin?????

let's rock with us....lol

muka suci dlm debu

pakai PB dan bersenam akan memantapkan lg badan kita dan akan bakar 2x ganda kalori dari y sebenarnya..cantik luar cantik dalam..
jom olsssss...WE GET A FUN,FIT AND GORGEOUS BODY and HEALTH with PB QUEENS CLUB...
u anda di luar sana y mencari alternatif untuk sihat dan cantik dengan kos y rendah dan berbaloi disinilah tempatnya...PB QUEENS CLUB it's free for u ladiess....
tersangat lah untung bila u olsss join this club...me and my team sedang dlm perancangan program,insyallah dgn adanya pb queens kita akan bongkarkan rahsia wanita dan rahsia u kekal jelita...
y pastinya semua program y sedang dibincangkan untuk u olsss semua y join pb queens club..
ishkk bes sgt lah dgn pb queens club nie..sebab semuanya tentang kecantikan dan kesihatan wanita..
latest program  PB QUEENS akan buat photoshoot lagi...
tarikh : 3 nov 2012..
jadi jangan tunggu lagi...jom sertai kami u photoshoot nanti dan jadilah sebahagian dari PB QUEENS CLUB...
kerana dirimu amat berharga..
wawa : 013-5218181



1 comment:

  1. Perubahan kearah lebih baik.
    Teruskan usaha murni anda dan sebarkanlah kebaikan produk-produk ATM181 dengan mereka...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...