Saturday, 13 October 2012

KURUS PUN PERLUKAN PB

mengekalkan bentuk badan itu penting...kalau kurus tp pinggang straight xlawa kan?? kalau kurus tapi tayar spare godang kat perut xelok kan?? kalau kurus tapi perut buncit xcantik kan??dan ramai y mengeluh "saya kurus tapi bongkok,sy kurus kak tapi perut berlipat"..
biarlah u olsss kurus tapi bentuk badan tersangat cantik,lemak di perut dan belakang hilang pastu badan tegaksss je..situasi nie sering terjadi dimana berjalan2 ngn suami dan nampak perempuan kurus y ada masalah badan selalu sgt sy bgtaw suami dgn ayat mcm nie " haa tgk tu badan kurus pun perut buncit taw,sape cakap badan kurus xde masalah?? tu tengok la sendiri..." lalu si suami cakap "meme rrrr,awak gemok tp cutting,haha.." sempat lagi tuh mengata kat isteri dia..

dengan program slim,shape and beauty with pb queens club,ladies2 gojes kat bawah nie juga xnak melepaskan peluang u cantik dan menarik..
sesuai la tema our group,get a gorgeous,beauty,healty and wealthy...conform la PB nie curlasss sbb 70% kesihatan 30% kecantikan ye puan2 dan tuan2..



pandanglah lihatlah...tiru macam saya....*sambil menari dan membuat muka comel*

bila badan cantik dan tegak terus kelihatan profesional..ohhhh bagaimana manis sekali..
Pakai PB mesti cun..cun mesti pakai PB

tak kira lah badan u olssss demok ke selim melim ke cpt pakaian diri dan rasa kewll bila pakai pb..so meh cpt2 pakai PB..
rasa y tidak perlu dibuat2 iaitu rasa nyaman sentosa sejahtera sentiasa dgn pb..
serious xtipu,kalau tipu nt mak tarik telinga...
kekalkan bentuk badan u olsss yer...sbb ape murid2?? 
sbb dia besssss...............


pakai PB dan jadi lah sebahagian dari PB QUEENS..
join my team for next photoshoot pada 3 nov 2012..
kerana ianya sangat membanggakan badan,wajah,dan poket anda..
bila dh lawa tengok cermin setiap seminit sekali sambil kembang2 idung..
meh saya pakaikan pada anda...rundingan dan percubaan percuma..
eh3 mmg xkena bayar lah..haruskah ku ulangi??
ok sekali lg rundingan dan percubaan percuma..lps tu pakailah percuma..

pm/call 013-5218181







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...